Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arriba al Teatre de Blanes ‘Sota Teràpia’, la comèdia de la temporada avalada pel públic i la crítica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/18/2017 01:30:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesArriba al Teatre de Blanes ‘Sota Teràpia’, la comèdia de la temporada avalada pel públic i la crítica

La comèdia de situació amb sorpresa final es representarà diumenge a les set del vespre, i la protagonitzen Francesc Ferrer i Marina Gatell. Dissabte el Teatre també acull un concert de Gospel

Aquest diumenge arribarà al Teatre de Blanes un dels plats forts d’aquest darrer trimestre, que forma part de la programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud. Es tracta de la representació ‘Sota Teràpia’, una comèdia de situació que han avalat unànimement tant la crítica com el públic que ha omplert els teatres on s’ha representat fins ara.


Escena de l'obra 'Sota Teràpia', diumenge a les 7 al Teatre de Blanes
Els entesos l’han definit com una intel·ligent comèdia de situació embolcallada per acudits inesperats i una tensió creixent. Tot plegat culmina amb una sorpresa final en la línia de tot l’argument, pensat per fer passar una entretinguda estona, recomanable per alleugerir tot tipus de cabòries.

‘Sota Teràpia’, una òpera prima avalada a Buenos Aires, Madrid i Barcelona

Tal com el seu títol ja deixa entreveure, l’obra transcorre en el despatx d’una psicòloga, una tal Antònia, que cita a consulta tres parelles. Toca sessió de ‘teràpia de grup’, i per això conflueixen les tres parelles interpretades per Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera i Meritxell Huertas. A partir d’aquí el públic assistirà a un joc teatral consistent en l’absència de la psicòloga, de manera que els mateixos pacients han de gestionar la sessió.

La teràpia col·lectiva funciona i, poc a poc, tots i totes es van desinhibint, parlant en essència del ‘martiri de la vida conjugal’. L’espiral de retrets i pulles, sempre farcits d’aquell humor àcid i fins i tot negre que pot provocar l’excés de confiança entre dues persones, provoca que el públic pugui gaudir d’una vetllada distreta i divertida, aclamada per la magnífica interpretació dels sis actors i actrius.


‘Sota Teràpia’ és l’òpera prima de l’autor argentí Matías del Federico, que li va merèixer guanyar un concurs de composició teatral de Buenos Aires, on va ser tot un èxit. Posteriorment va viatjar a Madrid i a Barcelona, dues ciutats on s’ha repetit la predilecció dels espectadors, que també han destacat la reminiscència de tot un referent teatral, ‘El método Grönholm`.

L’obra es representarà al Teatre de Blanes diumenge vinent, 22 d’octubre, a les 7 del vespre, al preu de 21 € l’entrada. Més informació i compra anticipada: http://www.teatredelacostabravasud.cat/713/1/teatre/sota-terapia/

Gospel en estat pur el vespre de dissabte

La representació teatral del diumenge culminarà un intens cap de setmana al Teatre de Blanes que haurà començat dissabte amb una proposta musical més que atractiva. Es tracta del concert gratuït que oferirà ‘Central de Gospel’ en viu i en directe, per complaure no tan sols els fans d’aquesta modalitat, sinó també els qui els agradi la música en general.


Concert gratuït de 'Central de Gospel' dissabte a les 8 del vespre al Teatre de Blanes
El grup està vinculat a la Fraternitat de Pastors de la Catalunya Central, de l’Església Evangèlica. Potser per aquest motiu els seus concerts tenen un plus de força i sentiment com a mostra de la seva fe. Dirigits per Jonatan Martin-Arroyo, la ‘Central de Gospel’ compta amb un repertori que ofereix la millor experiència de Góspel tradicional sense sacrificar estils moderns i elaborats.

Tota una experiència pels sentits que podran gaudir creients i no creients dissabte vinent a les 8 del vespre al Teatre de Blanes. Les entrades són gratuïtes, i es començaran a lliurar als espectadors a la taquilla del teatre a partir de les 6 de la tarda del mateix dissabte. Està organitzat pel Centre Cristià FEAM de Blanes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, El Bon Samarità i Audioselva.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300