Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una trentena d’associacions de Blanes participen en un curs formatiu gratuït adreçat a les entitats locals


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/24/2017 12:12:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una trentena d’associacions de Blanes participen en un curs formatiu gratuït adreçat a les entitats locals

El curs s’està impartint durant aquesta setmana, inclou aspectes bàsics i fiscals en aquest àmbit, i culminarà amb una sessió pràctica sobre com elaborar un projecte

La tarda d’aquest passat dilluns es va començar a impartir el curs formatiu gratuït dissenyat i adreçat especialment a les associacions del municipi, organitzat a través del Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes. Es tracta de la primera experiència que es fa en aquest àmbit, i tot i ser novetat, ja ha estat tot un èxit de participació.


1a Sessió Curs Formatiu Gratuït per a entitats
En la primera sessió de les tres de què consta l’aprenentatge van assistir una trentena de representants d’entitats blanenques, el màxim nombre que s’havia previst quant a assistència. El curs està estructurat en tres sessions, i l’està impartint l’Escola de l’Esplai de Girona en una de les aules formatives de l’antiga Escola Safa, on s’allotgen les dependències de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament.

Aspectes d’interès per a totes les entitats i associacions

Al llarg de les tres sessions s’abordaran aspectes bàsics i comuns, pensats perquè siguin el màxim d’útils per a tothom. En la primera sessió d’aquest passat dilluns es va impartir el marc normatiu i el règim de funcionament comú a totes les associacions, mentre que en la propera trobada que es farà dimecres es parlarà sobre fiscalitat relacionada amb les entitats.


La darrera sessió s’ha programat per aquest divendres, quan es farà una sessió pràctica per aprendre a dissenyar i gestionar projectes individuals o conjunts, entre vàries associacions. Les dues primeres sessions de dilluns i dimecres tenen una mateixa duració de tres hores, aproximadament, mentre que la tercera programada perquè tingui lloc divendres serà de quatre hores.


Abans de començar la sessió inaugural del curs aquest passat dilluns el tècnic de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, Ivan del Río, es va encarregar de donar la benvinguda a tothom, desitjant que l’aprenentatge fos el màxim de profitós possible. L’únic requisit que hi ha hagut per participar en el curs ha estat ser membre d’alguna de les entitats i associacions inscrites al Registre Municipal de Blanes.
Data de realització: 10/24/2017 | Data de la darrera actualització: 10/28/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300