Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Neix a Blanes ‘Esmorzar amb Sentit’, que promou una xarxa de col·laboració entre dones de diversos àmbits


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/25/2017 03:23:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Neix a Blanes ‘Esmorzar amb Sentit’, que promou una xarxa de col·laboració entre dones de diversos àmbits

Organitzat per ‘Dona Terra’ i ‘Aula Gastronòmica Grenyal’, un cop al mes es trobaran per tractar temes d’interès un grup de dones que representen diferents professions i ocupacions

Segons dades de l’Associació Gironina d’Empresàries, actualment un 80% del Producte Interior Brut de Blanes el produeixen dones empresàries i de professions lliberals. Estan al front de negocis d’hostaleria, alimentació, immobiliàries, comerç i altres àmbits, o bé treballen per a l’administració pública i/o en serveis públics. També es vol comptar amb investigadores, escriptores, artistes...: totes són benvingudes.


Primera sessió d'"Esmorzar amb Sentit"
Una representació d’aquestes dones seran les que un cop al mes podran compartir esmorzar i coneixements en una nova experiència que s’ha posat en marxa fa pocs dies. Presentada sota el nom ‘Esmorzar amb Sentit’, es tracta d’una iniciativa que impulsen precisament –com no podia ser d’una altra manera- dues dones emprenedores de Blanes.


Roser Vall-Llosada i Mònica Aldegunde
D’una banda, Mònica Aldegunde, Coach professional i presidenta de ‘Dona Terra’, i de l’altra Roser Vall-Llosada, de l’’Aula Gastronòmica Grenyal’. L’objectiu que les mena és crear una Guia de Professionals amb identitat de gènere, a l’hora que es crea una xarxa de col·laboració. Si aquestes premisses no són prou vàlides, encara hi ha un altre al·licient afegit.

Promoció dels productes de proximitat

Tots el què es consumirà en aquestes trobades per esmorzar són de kilòmetre 0, productes de proximitat de qualitat, el millor de Catalunya i de Blanes. D’aquesta manera, es vol consolidar un lloc de trobada per saber què s’està cuinant –mai millor dit- a nivell local. En definitiva: alimentar la ment i el cos amb coneixements i un bon esmorzar amanit per Roser Vall-Llosada i Mònica Aldegunde.


Després de l’esmorzar de presentació, els següents que continuaran els propers mesos seran ja ‘esmorzars temàtics’. En aquest sentit, la següent experiència que s’ha programat tindrà lloc aquest proper divendres 27 d’octubre a 2/4 de 10 del matí, i es comptarà amb la participació de Noemí Fernández (Mimi_blog), una experta en blogs i xarxes socials de Blanes que compta amb més de 60.000 seguidors a Instagram.Data de realització: 10/25/2017 | Data de la darrera actualització: 10/25/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300