Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cassolada i concentració a Blanes per demanar la llibertat dels presos polítics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/03/2017 07:52:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cassolada i concentració a Blanes per demanar la llibertat dels presos polítics

Per segon dia consecutiu, la ciutadania ha sortit al carrer per rebutjar l’empresonament del govern de Puigdemont, en una convocatòria del Comitè de Defensa de la República de Blanes

Per segon dia consecutiu, Blanes ha viscut el vespre d’aquest divendres una nova concentració a favor de la llibertat i contra l’aplicació de l’article 155. La mobilització, convocada pel Comitè de Defensa de la República d’aquesta població, ha tornat a emplaçar-se al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial.


En aquesta ocasió, la concentració ha aplegat un nombre encara més elevat de persones que, armades amb articles de cuina, cassoles, claus o qualsevol estri que pogués fer soroll, han protagonitzat una sonora cassolada que s’ha allargat durant una bona estona. S’ha fet tant al principi com al final de la concentració, que estava encapçalada per dues pancartes de gran dimensions esteses al mig de l’espai encerclat per desenes de ciutadans.

A les pancartes, on s’identificaven els consellers empresonats, es demanava la llibertat dels presos polítics. Es tractava una vegada més de demanar la llibertat dels presos polítics i contra l’empresonament dels membres del govern de Puigdemont. Al clam de llibertat que des de fa 18 dies demana que siguin excarcerats els presidents de l’ANC i Òminum Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart-, ara s’hi ha afegit els membres cessats del govern català.


Igual que es va fer el vespre d’ahir dijous, s’ha tornat a llegir un manifest reivindicatiu que exigeix la reinstauració immediata del govern català i la llibertat dels empresonats. La concentració s’ha tancat amb el cant dels segadors, així com una nova i sonora cassolada de rebuig i una caminada per diferents carrers del centre de la vila exigint la llibertat dels presos polítics alhora que es continuava fent la cassolada i es feien sonar xiulets.
Data de realització: 11/03/2017 | Data de la darrera actualització: 11/03/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300