Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

13 medalles pels atletes del Club Esportiu El Vilar al ‘Territori Special Olympics’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/04/2017 10:16:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AspronisRetallat13 medalles pels atletes del Club Esportiu El Vilar al ‘Territori Special Olympics’

L’equip de la secció esportiva de la Fundació Aspronis ha aconseguir 6 ors, 6 plates i 1 bronze en la competició que va tenir lloc a la Seu d’Urgell i Andorra el passat mes d’octubre

Els atletes del Club Esportiu El Vilar, que pertany a la Fundació Aspronis, estan d’enhorabona. Els 25 membres del Club Esportiu El Vilar que van participar al Territori Special Olympics –la competició prèvia als Special Olympics de l’any vinent- han tornat d’aquest esdeveniment esportiu havent aconseguit un total de 13 medalles.


Atletes del Club Esportiu El Vilar al 'Territori Special Olympics'
Fotografies: Fundació Aspronis
La competició es va celebrar el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra, i els esportistes d’Aspronis han participat en tres de les cinc modalitats que es disputaven. Del total de 13 medalles aconseguides, 6 són d’or, 6 altres de plata i 1 de bronze. En bàdminton van aconseguir l’or Susana Becerra, Mercè Chertó i Albert Martí. Per la seva banda, Lluís Clos, Ferran Carramiñana i Rosa Sánchez van guanyar sengles medalles de plata.

En atletisme, Isaac López va aconseguir l’or en els 50 metres marxa i Agustí Navinés la plata en 100 metres. Per la seva banda, els equips A i B de petanca van ser tots dos or i el C, bronze. Finalment, en la categoria individual Francesc Blasi va ser plata. Tots els participants han coincidit en destacar que van poder gaudir d’un cap de setmana fantàstic de competició i diversió.


El voluntariat va ser una vegada més cabdal perquè el Territori Special Olympics pogués ser un èxit. La Seu d’Urgell i Andorra la Vella van acollir més de 600 esportistes catalans i arribats d’arreu de l’estat espanyol, així com de diversos països. Es preveu que de cara al 2018 les mateixes seus allotjaran la cita olímpica, amb el doble d’esportistes a nivell internacional. Entre ells, s’hi comptarà de nou amb l’equip del Club Esportiu El Vilar.Data de realització: 11/04/2017 | Data de la darrera actualització: 11/04/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300