Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concentració davant l’Ajuntament de Blanes a les 12 del migdia coincidint amb l’aturada del país


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/08/2017 12:39:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLConcentració davant l’Ajuntament de Blanes a les 12 del migdia coincidint amb l’aturada del país

Aquest mateix dimecres a les 6 de la tarda es farà una nova concentració convocada pel CDR, ANC i Òmnium

Diverses persones s’han concentrat aquest dimecres al migdia davant l’Ajuntament de Blanes en resposta a la convocatòria del CDR –Comitè de Defensa de la República-, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. La convocatòria s’ha fet coincidint amb la jornada de mobilització que s’està fent arreu de Catalunya durant tot el dia.


Concentració avui dimecres a les 12 h del migdia
La concentració d’aquest migdia l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de diversos regidors i regidores del consistori. Tanmateix, han participat alguns treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes, així com ciutadans i ciutadanes que s’hi ha volgut afegir. Al terme de la concentració, l’alcalde ha recordat que aquest mateix dimecres a les 6 de la tarda se n’ha convocat una segona que tindrà lloc en aquest mateix indret, davant l’edifici consistorial.


L'alcalde acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes
La convocatòria, de caràcter general, és per a tota la ciutadania davant dels ajuntaments d’arreu de Catalunya. Tal com s’ha explicat durant la concentració d’aquest migdia, es tracta de seguir reivindicant la llibertat dels presos i preses polítiques, i contra l’aplicació de l’article 155.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/08/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300