Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes enceta les concentracions setmanals i desplega un gegantí llaç groc per la llibertat dels presos polítics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2017 09:05:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes enceta les concentracions setmanals i desplega un gegantí llaç groc per la llibertat dels presos polítics

Blanes enceta les concentracions setmanals i desplega un gegantí llaç groc per la llibertat dels presos polítics

Diverses persones s’han tornat a aplegar el vespre d’aquest divendres al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes, per continuar reclamant la llibertat dels presos polítics. Ha estat la primera de les concentracions que a partir d’ara es faran amb caràcter setmanal cada divendres a les 8 del vespre, i que no es deixaran de fer fins que s’alliberin els membres del govern català empresonats, així com els presidents d’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.


En la concentració d’avui s’ha desplegat un gegantí llaç groc, que simbolitza l’empresonament dels presos polítics, completat amb dues pancartes on s’explicitava aquesta reclamació. També s’ha cantat l’Himne Nacional de Catalunya i l’altre himne no oficial, la coneguda cançó de Lluís Llach, L’estaca. Per últim, s’ha celebrat una Assemblea Oberta per compartir i debatre diverses propostes.


Durant la mobilització d’aquest divendres s’han estat recollint signatures de suport per demanar la formació d’una llista única sobiranista de cara a les eleccions del 21 de desembre. Igualment, s’han recordat els detalls d’organització dels autocars que demà dissabte sortiran a les dues del migdia des de l’Estació d’Autobusos de Blanes per participar a la manifestació convocada a les 17 h per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al carrer de Marina de Barcelona.


Tot aquest seguit d’activitats estan coordinades a Blanes pel CDR, el Comitè de Defensa de la República, que ha reiterat el seu compromís amb la defensa dels drets i llibertats i ha cridat a la participació en la mobilització de dissabte. El CDR s’oposa a les mesures aprovades pel senat espanyol, en aplicació de l’article 155, i denuncia la intervenció de les institucions catalanes d’autogovern com un atac a la democràcia.


Il·lustració de Quim Serrano Bou
Data de realització: 11/10/2017 | Data de la darrera actualització: 11/10/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300