Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Generalitat dotarà el port pesquer de Blanes amb 82 lluminàries LED


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2017 01:45:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Generalitat dotarà el port pesquer de Blanes amb 82 lluminàries LED

S’instal·laran a vuit ports gironins un total de 657 llumeneres que suposaran un estalvi del 50% en el consum energètic, amb un cost total de 392.000 € i tres mesos d’execució

Ports de la Generalitat ha adjudicat el subministrament i instal·lació de 657 llumeneres amb tecnologia LED als vuit ports de la Zona Portuària Nord, entre ells al de Blanes. Aquest tipus de tecnologia és més respectuosa amb el medi ambient i optimitza els recursos dels recintes portuaris. Tant és així, que el nou sistema permetrà u n 50% d’estalvi energètic, i incrementarà la vida útil de les làmpades.


Zona portuària de Blanes
Alhora, permet la telegestió adequant la il·luminació a les necessitats en cada moment i lloc. Disminueix les despeses de manteniment i minimitza la contaminació lumínica. Aquests punts de llum substituiran les llumeneres convencionals de làmpades de descàrrega, que són les que actualment estan instal·lades en aquests recintes portuaris.

A Blanes s’instal·laran un total de 82 lluminàries, que s’ubicaran a la dàrsena pesquera, a la zona d’aparcament de pesca, així com al vial d’entrada al port. La dotació d’aquests equipaments tindrà un cost de 392.000 €, un termini d’execució de tres mesos i la instal·lació es començarà a fer el mes de desembre. A banda de Blanes, els nous equipaments s’instal·laran als ports de Llançà, Port de la Selva, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, i Sant Feliu de Guíxols.


L’enllumenat és un servei bàsic per als ports que millora la seguretat i fa possible l’ús dels espais portuaris a la nit. Amb els nous punts de llum es vol substituir tot l’enllumenat exterior de la zona de servei de Ports per prestar uns sereis més eficients als usuaris i als ciutadans dins d’un entorn més sostenible.Data de realització: 11/15/2017 | Data de la darrera actualització: 11/15/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300