Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acció reivindicativa a Blanes per reclamar la llibertat dels presos polítics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2017 09:43:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXAcció reivindicativa a Blanes per reclamar la llibertat dels presos polítics

S’ha fet una marxa que ha finalitzat a la platja, on s’ha desplegat una estelada i un llaç groc, i s’han projectat missatges i fotografies sobre el monument a Lluís Companys

L’habitual concentració que des del Comitè de Defensa de la República s’ha establert que es faci cada divendres a les vuit del vespre per reclamar la llibertat dels presos polítics s’ha transformat avui en una acció reivindicativa que ha comptat amb diversos ingredients. Primer, s’ha desplegat una gegantina estelada al lloc de trobada, el Passeig de Dintre davant l’Ajuntament de Blanes, i després s’ha iniciat una marxa fins la platja.


Al llarg del recorregut, encapçalat per dues pancartes que demanaven la llibertat dels presos polítics, els participants han anat enganxant llaços gros en diversos indrets per anar deixant una estela groga reivindicativa. La marxa ha finalitzat a la platja que hi ha a l’altra costat de la riera, davant el Monument a Lluís Companys, on s’hi ha projectat diversos missatges reivindicatius.


Abans, encapçalats per un gegantí llaç groc, s’han projectat els noms i els retrats dels consellers i presidents de l’ANC i Òmnium que continuen empresonats. També hi ha hagut missatges contra l’aplicació de l’article 155, així com els coneguts lemes 1 d’Octubre ni oblit ni perdó, Els carrers seran sempre nostres o bé contra el segrest dels mitjans públics catalans i la violència. Entre les imatges que s’han projectat també destacava la coneguda fotografia del president de la Generalitat, Lluís Companys, empresonat, a qui s’ha fet un especial homenatge.Data de realització: 11/24/2017 | Data de la darrera actualització: 11/24/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300