Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El barri de Mas Enlaire acull el ‘1er Mercat Nadalenc' l’1 i 2 de desembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/29/2017 11:08:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLEl barri de Mas Enlaire acull el ‘1er Mercat Nadalenc' l’1 i 2 de desembre

Hi haurà parades amb productes nadalencs i articles d’alimentació, organitzat per l’Associació de Veïns amb el suport del col·lectiu ‘Artesans d’Arreu’ i el Mercat Blanes

Els propers dies 1 i 2 de desembre el barri de Mas Enlaire començarà a viure amb més intensitat les properes festes amb el 1er Mercat Nadalenc que estarà en marxa divendres durant tot el dia i dissabte a l’horari del matí. Després de l’èxit que va suposar l’organització del Petit Mercat de les Delícies que es va instal·lar a finals de setembre al carrer lateral del Mercat Blanes -al barri de Mas Enlaire-, ara es reprèn de nou l’experiència incorporant-hi productes nadalencs i altres al·licients.


'Petit Mercat de les Delícies' de finals de setembre a Mas Enlaire
Una altra diferència que hi haurà en relació a fa uns mesos és que les parades també ocuparan l’espai que hi ha al costat de l’entrada principal del Mercat de Blanes, al Carrer Mas Enlaire. D’aquesta manera es donarà continuïtat a la resta de parades que, igual que al setembre, es van instal·lar al carrer lateral, a la part final de la Rambla Joaquim Ruyra, a tocar de la Plaça 11 de Setembre.

Parades amb productes nadalencs i articles alimentaris de qualitat

Tal com el seu nom ja indica, el 1er Mercat Nadalenc inclourà productes relacionats amb el Nadal tant a nivell decoratiu i de regal com alimentari. En aquest darrer sentit, els gourmets i els amants del bon menjar i beure tindran diverses parades on triar i remenar, saturar-se dels atractius sabors i olors d’aquells articles d’alimentació que també tenen molta demanda de cara als àpats que se celebren al Nadal.


La fira gastronòmica i d’articles nadalencs està organitzada per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb la col·laboració del col·lectiu Artesans d’Arreu del Món, que promou activitats de caire gastronòmic periòdicament arreu del país. L’entitat veïnal també compta amb el suport del Mercat de Blanes, al barri de Mas Enlaire, que ja va fer un balanç molt positiu del resultat del Primer Mercat de les Delícies al setembre.

L’horari en què funcionarà el 1er Mercat Nadalenc serà el següent: el divendres 1 de desembre de 10 a 2/4 de 3 i de 17 a 2/4 de 21 h. Per la seva banda, el dissabte 2 de desembre només estarà en marxa durant el matí: a partir de les 10 i fins 2/4 de 3 del migdia.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/29/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300