Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, presenta el nou cartipàs municipal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2017 11:20:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’alcalde de Blanes, Mario Ros, presenta el nou cartipàs municipal

Mario Ros seguirà portant Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, i també assumeix les regidories de Cultura i Festes, Arxiu, Esports i Participació Ciutadana, entre d’altres

El matí d’aquest divendres, l’endemà que Mario Ros i Vidal hagi estat escollit alcalde de Blanes, el nou batlle ha signat el decret per designar els responsables polítics de les diferents àrees de govern al consistori blanenc. És el que es coneix com el Cartipàs Municipal, que distribueix entre els quatre regidors i regidores a l’equip de govern les respectives responsabilitats a l’Ajuntament de Blanes. Tots quatre seran tinents d’alcalde.


D'esquerra a dreta: Blai Vinaixa, Mario Ros, Pepa Celaya i Nicolás Laguna
Amb el nou cartipàs, Mario Ros continua sent el regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania que va assumir al integrar-se a l’Ajuntament de Blanes fa prop de dos anys, i també ha passat a assumir noves carteres. Quatre d’elles són Cultura i Festes, Arxiu, Biblioteca i l’Oficina de Català del Consorci de Normalització Lingüística. D’altra banda, també es responsabilitzarà d’Esports i Salut d’una banda, i de l’altra de Participació Ciutadana, Comunicació Institucional i Ràdio.

Pepa Celaya segueix encapçalant les àrees d’Urbanisme, Seguretat i Protecció Civil, i ha passat a assumir Obra Pública, Enginyeria, Brigades Municipals, Medi Ambient i Mobilitat. Per la seva banda, Nicolás Laguna continua portant Hisenda i Recursos Humans, i ha incorporat Serveis Jurídics, Contractació i Patrimoni, l’Oficina de l’AMIC i de l’OMIC, Recursos Tecnològics i els serveis de neteja de Nora.


Ple Ordinari del mes de novembre, el primer presidit per Mario Ros
Blai Vinaixa, que tot just ahir va prendre possessió del seu càrrec com a nou membre del consistori pel grup municipal del PSC, és el regidor de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa d’una banda. De l’altra, també assumeix Educació i Joventut. Per últim, Salvador Tordera continuarà sent responsable de la ponència delegada de Mercats i Activitats a la Via Pública, fora de l’equip de govern.

Un equilibri entre els grans projectes i l’atenció a les persones

Respecte la nova etapa que va passar a encapçalar des d’ahir mateix al front del grup municipal del PSC, Mario Ros ha remarcat que la gestió política és totalment assumible amb un equip de govern format per quatre persones: “Tenim temps i força per tirar-ho endavant. La nostra tasca serà finalitzar els grans projectes marcats en aquest mandat, sense oblidar-nos de l’atenció a les persones que mai no hem deixat de banda, tal com va quedar evidenciat al augmentar els pressupostos destinats a Acció Social aquest 2017”.

Avui al matí l’alcalde de Blanes ha presidit una mesa de contractació i ha despatxat amb diversos caps tècnics, i ha visitat diverses dependències municipals. A la tarda li esperen els dos primers actes oficials. Curiosament, el primer d’ells pertany a l’àrea de la qual n’és responsable des de fa dos anys. Es tracta de la presentació de la 9a edició del Projecte Rossinyol, que compta amb el suport de les àrees d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania d’una banda, i Educació de l’altra, de manera coordinada amb la Universitat de Girona, impulsora del pla a terres gironines.Data de realització: 12/01/2017 | Data de la darrera actualització: 12/01/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300