Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ple de l’Ajuntament de Blanes aprova la sanció d’1’3 M€ contra un càmping amb la unanimitat de tots els grups


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/01/2017 11:11:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellEl ple de l’Ajuntament de Blanes aprova la sanció d’1’3 M€ contra un càmping amb la unanimitat de tots els grups

La intensa sessió plenària corresponent al mes de novembre va aprovar totes els punts a l’ordre del dia, incloses l’ordenança de les terrasses i les ordenances fiscals per al 2018

Un dels temes més destacats del ple ordinari de novembre -celebrat ahir a rengló seguit de la sessió extraordinària per escollir nou alcalde- va ser imposar una sanció d’1.340.438’50 € a la societat BY Pla 1913, titular del Càmping Blanc de Blanes. La multa, que es va aprovar amb la unanimitat de totes les forces polítiques, és per la comissió d’una infracció urbanística molt greu.


Votació Ordenances Fiscals per al 2018
Les aprovacions definitives de la nova Ordenança que regula les Terrasses dels establiments de restauració d’arreu del municipi va prosperar amb els vots favorables de totes les forces polítiques llevat d’ICV-EUiA i Batega per Blanes, que van fer-ho en contra. Per la seva banda, l’aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals per al 2018 va prosperar amb el recolzament de PSC, PDeCAT i PP (9 vots) mentre que ICV-EUiA, C’s i Batega van votar en contra (8 vots) i tant la CUP com ERC (4 vots) es van abstenir.


La resta de punts inclosos a l’ordre del dia es van aprovar, majoritàriament per unanimitat, com per exemple els projectes de solidaritat i cooperació amb el tercer món i les quatre mocions presentades per ICV-EUiA i Batega per Blanes. D’altra banda, van haver tres punts que es van retirar de l’ordre del dia: la declaració d’incompatibilitat d’un funcionari, un projecte de gestió d’expedients digital, i la proposta d’acord de Ciutadans perquè es celebri la Feria de Abril a Blanes.



Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/01/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300