Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El mal temps desllueix la Festa del Dia de l’Infant, de la Campanya de Joguines de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2017 01:01:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaEl mal temps desllueix la Festa del Dia de l’Infant, de la Campanya de Joguines de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa

En canvi, la ‘Nit de Monòlegs’ celebrada al Teatre va reunir més públic que al 2016. La propera jornada de recollida de joguines es farà el matí del diumenge 17 de desembre al Passeig de Mar

Les dues activitats que ha organitzat durant els darrers dies Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa formant part de la Campanya de Joguines 2017-2018 han tingut en conjunt bons resultats, tot i els entrebancs amb què s’han trobat. L’activitat més recent va tenir lloc durant tota la jornada d’aquest passat dissabte a la Plaça dels Dies Feiners. Es tractava de la coneguda Festa del Dia de l’Infant, que ja fa molts anys que se celebra coincidint amb els primers dies del mes de desembre.


Festa del Dia de l'Infant de Creu Roja, dissabte al matí
Durant el matí la pluja i el temps insegur va provocar que s’acostés molt poca gent a la plaça, si bé algunes famílies sí que es van animar a portar les joguines noves, per estrenar, que ja tenien preparades per dur-hi. Fins i tot un dels principals reclams amb què compta la Festa del Dia de l’Infant, el Parc d’Inflables perquè hi jugui la canalla, no es va poder posar en marxa per raons de seguretat.

Per contra, durant la tarda la festa es va animar ostensiblement, amb un bon grapat de nens i nenes que van participar en les diferents activitats que estaven al seu abast. Així, a banda del Parc d’Inflables, que va funcionar amb tota normalitat, també hi havia diversos tallers, com per exemple un de maquillatge i un altre amb diferents manualitats, una d’elles per confeccionar una original postal per felicitar les Festes de Nadal.


Festa del Dia de l'Infant, dissabte a la tarda
També hi havia jocs que requerien la perícia dels nens i nenes, així com altres entreteniments que van ser gaudits per petits i grans. Un d’ells van ser els dos recitals acústics que van oferir d’una banda la cantant Shanilee Tordilla, i de l’altra el duet de cantants format per Uxue & Queiruga. Totes dues actuacions van donar pas als darrers minuts de la festa, de la qual Creu Roja n’ha fet un balanç positiu malgrat els contratemps de primera hora.


Al llarg de tota la jornada es van recollir una trentena de joguines que reunien les principals condicions que es demana des de Creu Roja Joventut: que siguin noves, no bèl·liques i no sexistes, ja que s’ha de poder garantir la seva higiene i seguretat, que no incitin a la violència i que trenquin amb els estereotips de gènere. A banda de recollir joguines, també i va haver algun donatiu en efectiu per comprar-ne.

Èxit de públic a la III Nit de Monòlegs

Si bé la Festa del Dia de l’Infant va quedar un xic deslluïda per la pluja, per contra la III Nit de Monòlegs que va tenir lloc dijous passat al Teatre de Blanes ha superat enguany els resultats obtinguts en l’edició del 2016. En aquesta ocasió 125 persones van assistir a l’espectacle d’humor, que va comptar amb la participació desinteressada de quatre monologuistes que, certament, van aconseguir posar-se al públic a la butxaca, cadascú amb el seu estil.


Actuació de Shanilee Tordilla
Així, van actuar Dani Lagi, un dels còmics catalans amb més experiència en el panorama tant nacional com estatal, conegut sobretot per les seves aparicions televisives i els seus vídeos d’humor, entre ells el titulat Spanish Fiction, que compta amb el record d’haver-se fet viral, aconseguint un milió de visites en tan sols tres mesos. Van completar el cartell de la nit Sergio Valero, Rony i Sitofonk.

Properes jornades de recollida de joguines

La propera activitat destacada que ha organitzat Creu Roja Joventut a Blanes, formant part de la Campanya de Joguines 2017-2018 tindrà lloc diumenge de la setmana vinent, 17 de desembre, al matí. Un grup de moters té previst lliurar les joguines que hauran aconseguit aplegar en una recollida pròpia feta per aquesta entitat. El lloc de trobada serà el Passeig de Mar, a tocar del Carrer Ample, i també s’hi podran dur joguines per contribuir a la campanya.


Actuació d'Uxue & Queiruga
D’altra banda, al llarg de tota la jornada del dijous 21 de desembre, coincidint amb la tradicional Fira de Sant Tomàs, Creu Roja tindrà un estand al recinte firal on continuarà la recollida de joguines. Per últim, l’endemà divendres, 22 de desembre, i comptant amb la col·laboració del Morralla Espai Creatiu, s’ha organitzat una Jam Session Solidària que es farà a partir de les 9 de la nit.


A banda d’aquestes activitats extraordinàries, tothom qui vulgui contribuir a la Campanya de Joguines de Creu Roja ho pot fer duent-les als emplaçaments fixos que hi ha a Blanes, Lloret i Tossa. A Blanes el lloc de recollida és la seu de Creu Roja, al Carrer Sant Jaume 12, amb un horari que als matins és de dilluns a divendres de 8 a 14 h, i a les tardes els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 19 h.Data de realització: 12/10/2017 | Data de la darrera actualització: 12/10/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300