Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup artístic “Miratge” de Blanes reuneix 500 € amb un espectacle solidari a benefici de Càritas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2017 01:39:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl grup artístic “Miratge” de Blanes reuneix 500 € amb un espectacle solidari a benefici de Càritas

El col·lectiu d’artistes de totes les edats, que pertany a l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, ha estrenat el musical “Cercant a Santa Claus” al Teatre de Blanes

A Blanes ja fa uns quants anys que, sobretot pels volts de les festes de Nadal, s’organitzen esdeveniments solidaris a benefici d’entitats socials. Aquest ha estat el cas del grup “Miratge”, que pertany a l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, i que el passat cap de setmana va estrenar al Teatre de Blanes Cercant a Santa Claus, un musical amb temàtica nadalenca de prop de dues hores de duració.


Espectacle "Cercant a Santa Claus" al Teatre de Blanes
Amb la venda d’entrades per assistir a l’espectacle s’han aconseguit reunir 500 €, que s’han entregat el matí d’avui dijous a Càritas Interparroquial. La ONG ha estat representada pel seu president, Salvador Serres, acompanyat de membres de la junta local. També han assistit Salvador Gutiérrez, president de la Casa d’Ardales, així com la directora artística del grup, Dolors Moreno, entre d’altres.


Acte de lliurament del taló al despatx d'Alcaldia
L’acte l’ha encapçalat l’alcalde i regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Mario Ros, qui precisament va ser un dels centenars d’espectadors que va assistir dissabte a l’actuació, acompanyat de la primera tinenta d’alcalde, Pepa Celaya. La simbòlica entrega del taló als representants de Càritas ha estat especialment agraïda per l’entitat social, que remarca que és sobretot en aquestes dates nadalenques quan cal ser encara més solidari que mai perquè tothom pugui celebrar les festes com cal.

Espectacle “Cercant a Santa Claus”, del grup Miratge

En la línia dels esdeveniments que organitza habitualment aquest col·lectiu d’artistes, Cercant a Santa Claus és un musical que, amb un argument clàssic nadalenc, garanteix al públic assistent que passi una estona entretinguda. De fet, els aplaudiments van ser el fil conductor entre actuació i actuació. Es tracta d’interpretar en playback conegudes cançons de tots els temps, majoritàriament nadalenques, però també d’altres estils.


Així, es van poder gaudir nadales com Mi burrito Sabanero, Jingle Bell Rock, Noche de Paz, Feliz Navidad o el clàssic nadalenc català Quan somrius. Tot plegat amb l’argument que feia referència al nom de l’espectacle, on un grup de nens i nenes buscaven al màgic personatge del Pare Noel pel poble de Blanes per garantir que aquestes festes fossin possible.


Amb el Happy End garantit d’antuvi, el periple buscant Santa Claus va servir d’excusa perquè també s’interpretessin temes com ara Proud Mary, amb la coneguda tonada Rolling on the River, que van popularitzar Ike & Tina Turner el 1974, o bé l’immortal Stand by Me de Ben E. King de l’any 1961. Aquestes dues peces, com moltes altres que formaven part de l’espectacle, comptaven a més a més amb coreografia inclosa a càrrec de Karmen Carballo, qui també va protagonitzar nombrosos números de ball.Data de realització: 12/14/2017 | Data de la darrera actualització: 12/14/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300