Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa organitza unes Jornades Informatives i un Dinar Popular per la Marató


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2017 05:13:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa organitza unes Jornades Informatives i un Dinar Popular per la Marató

Enguany els membres del CAU van triar el matí del dissabte per dur a terme les activitats solidàries, que van culminar amb un dinar al mateix Passeig de Mar

Una altra entitat que des de fa molts anys no deixa mai d’aportar el seu granet de sorra per recollir fons per a la causa solidària és l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, el CAU. L’AEiG va organitzar dissabte al matí diverses activitats que van tenir lloc al Passeig de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics. En total, es van recollir uns 700 € sumant les aportacions aconseguides entre totes les activitats.


Activitats de l'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa
dissabte al matí al Passeig de Mar
Cada unitat –és a dir, cada grup de nois i noies estructurats per edats- es va encarregar d’organitzar activitats per recaptar diners. Així, els més petits –castors i llúdrigues- van confeccionar una pancarta de grans dimensions que es va penjar en l’espai del passeig que van ocupar. El cartell estava justament situat damunt l’escenari on s’hi van allotjar diverses activitats.

Per la seva banda, el grup de llops i daines van fer classes de zumba i van confeccionar llibretes solidàries en un dels tallers que es van fer in situ. Els rangers i noies guia van representar dues obres de teatre que tenien com a temàtica la d’aquest any per la Marató de TV3, les malalties infeccioses; i els pioners parades amb jocs de cartes que van crear per conscienciar sobre les malalties de transmissió sexual.


Dinar Popular al Passeig de Mar
Finalment, els més grans –els trucs-, es van encarregar de la part gastronòmica de tot plegat, ja que van preparar el dinar popular on van participar un bon grapat de persones. L’àpat, que es va cuinar al mateix Passeig de Mar, consistia en el reconegut menú que sempre fa el CAU quan es tracta d’esdeveniments similars, oberts a la tota la ciutadania.

Així, hi havia botifarra amb seques, pa amb tomàquet i vi. A l’hora dels postres, l’única diferència va ser que enlloc del gelat que se sol oferir habitualment, entraria millor un bon got de xocolata desfeta, un element prou agraït per tothom tenint en compte el fred que va fer durant la jornada.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300