Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert del Cor de Cambra Sota Palau per contribuir a la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2017 05:19:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert del Cor de Cambra Sota Palau per contribuir a la Marató de TV3

La nit de dissabte van oferir una actuació a l'Església Santa Maria amb una segona part dedicada a repassar diverses nadales clàssiques, tradicionals i populars de tots els temps

Una altra entitat que contribueix sovint per a la Marató de TV3 és el Cor de Cambra Sota Palau. Dissabte passat va destinar la recaptació de la venda d’entrades del concert que va protagonitzar a l’Església Santa Maria per aquesta finalitat. Si bé la concurrència de públic no va ser la mateixa d’anteriors ocasions, la intensitat de l’esdeveniment va ser tan emotiva com sempre.


Concert Cor de Cambra Sota Palau
Dirigits per Josep Maria Guinart, els membres de la coral van oferir als espectadors un complert repertori de cançons tradicionals i populars, així com d’altres de música clàssica. D’entrada es va encetar la vetllada amb dues peces prou conegudes, la primera de les quals enllaça amb l’actualitat política del moment: Què volen aquesta gent, de Maria del Mar Bonet, amb arranjaments de Manel Camp.

Darrera d’ella va sonar D’un temps d’un país, de Raimon Pelegero, seguida per diverses peces de diferents estils i procedències: Sure on this shining night, l’espiritual Nobody Knows; Agnus Dei; Dominus meus; l’Ave Maria de Jacques Arcadelt i finalment, per tancar la primera part, Tebe Poem, de Dimitri Bortnajaski.


La segona part del concert la van composar diverses nadales populars, anònimes però també d’autors consagrats. Així, els membres del Cor de Cambra Sota Palau van cantar O magnum mysterium, Dadme Albricias, Cançó de Bressol, Santa Nit, El noi de la mare, El Desembre congelat, Joia en el Món, Allà en un pessebre, Fum Fum Fum i Tolite Hostias, de l’Oratori de Nadal.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300