Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’ha bolcat aquests dies en l’organització d’actes per recaptar fons per a la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2017 04:29:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MarattTV3Blanes s’ha bolcat aquests dies en l’organització d’actes per recaptar fons per a la Marató de TV3

Els darrers dies hi ha hagut des d’una desfilada de soldats romans fins a tallers i activitats, passant per la venda de llibres de segona mà i un concert de cant coral, entre d’altres

Una vegada més Blanes ha estat fidel a la seva cita anual amb la Marató de TV3 i s’ha bolcat en la recaptació de fons econòmics. Ho ha fet a través de diverses entitats i associacions que, comptant amb el suport de l’Ajuntament, han organitzat un bon grapat d’activitats durant els darrers dies, però especialment durant el passat cap de setmana.


Aportacions solidàries a les guardioles de la
Marató de TV3 durant la cercavila dels Manaies
Les ganes d’ajudar han fet que blanencs i visitants hagin pogut participar en una gran varietat d’esdeveniments. Així, hi ha hagut des d’una desfilada de soldats romans fins a tallers amb diferents activitats, passant per la venda de llibres de segona mà i un concert de cant coral, entre d’altres. Els han promogut des de centres escolars fins a associacions comercials, passant per entitats culturals i d’altres àmbits.

Aquest passat diumenge el Passeig de Mar va allotjar simultàniament altres activitats per recaptar fons per a la Marató de TV3 organitzades pel Col·legi Cor de Maria i el Col·legi Santa Maria. En dies anteriors, l’Escola Mossèn Joan Batlle i l’Escola Sa Forcanera també han contribuït amb sengles marxes populars, així com la Fundació Privada Carl Faust amb visites al Jardí Botànic Marimurtra, la Residència i Centre de Dia ‘La Vostra Llar’, o bé la Biblioteca Comarcal de Blanes amb els Llibres que Curen.


Dinar popular, una de les activitats organitzada pel CAU
Tot i que la Marató de TV3 ja s’hagi celebrat, a Blanes encara hi ha una altra activitat més que es farà per seguir contribuint a la recollida de diners per a la investigació de les malalties infeccioses. L’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme donaran 2 € per cada donació de sang que es realitzi el proper dijous 21 de desembre a la Sala d’Actes de l’Hospital Comarcal de Blanes. Les donacions de sang es poden fer de 11 a 16 h .Data de realització: 12/18/2017 | Data de la darrera actualització: 12/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300