Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La cadena ALDI ha obert un nou comerç a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2017 12:48:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La cadena ALDI ha obert un nou comerç a Blanes

Es tracta del primer establiment que es posa en marxa als terrenys del nou Pla Parcial Costa Brava, que es va començar a urbanitzar a principis d’aquest any

Avui dimecres s’ha posat en marxa a Blanes un nou establiment de la cadena ALDI, una de les empreses més importants d’alimentació d’Europa. Amb aquesta nova superfície ja hi ha un total de 56 supermercats a Catalunya, 13 dels quals a la província de Girona, entre ells el què ja existia en aquest municipi gironí de la Costa Brava.


L’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat del responsable d’expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, han encapçalat l’acte inaugural, que s’ha tancat brindant amb una copa de cava. El nou ALDI de Blanes ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats, i disposa de 90 places d’aparcament.

El primer establiment que es posa en marxa al Pla Parcial Costa Brava

Amb la inauguració d’aquest supermercat, s’enceta l’activitat al Pla Parcial Costa Brava, el darrer projecte urbanístic que s’ha posat en marxa en aquest municipi d’ençà que a principis d’aquest 2017 van començar els treballs del Projecte d’Urbanització. L’alcalde, Mario Ros, ha destacat la importància d’aquest fet: “Més enllà de la inauguració d’aquest nou centre en concret, crec que és una molt bona notícia per a tota la població de Blanes que comenci a haver-hi activitat en aquesta nova zona d’expansió. No tan sols per revifar l’economia de la ciutat, sinó també el seu àmbit laboral”.


La botiga funcionarà de dilluns a dissabte ininterrompudament des de les 9 del matí fins les 9 de la nit, i la seva ubicació és a l’Avinguda Parlament de Catalunya 71-79, a tocar de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682. En el nou establiment, els clients podran trobar un ampli ventall de productes d’alimentació, drogueria, higiene i basar.

Hi ha més de 1.500 productes, així com 120 marques pròpies que permeten accedir a productes de qualitat als millors preus. Perquè els assistents a l’acte d’avui al matí en poguessin tenir una prova, en acabar el torn de parlaments i la tallada oficial de la cinta inaugural, s’ha ofert una degustació de productes ALDI i de cuina en directe.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/20/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300