Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert de Nadales i Òpera de la Coral “Viu Cantant” a benefici de Càritas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2017 05:30:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert de Nadales i Òpera de la Coral “Viu Cantant” a benefici de Càritas

L’actuació musical va tenir lloc a l’Església Santa Maria, i per assistir-hi es podia col·laborar aportant aliments, productes d’higiene personal o donatius econòmics

El passat cap de setmana Blanes ha viscut un bon grapat d’activitats de caire benèfic per ajudar diverses entitats socials. Si bé la major part han estat a benefici de la Marató de TV3, també n’hi ha hagut d’altres que estaven destinades a donar suport altres causes més properes. Aquest ha estat el cas del concert que va tenir lloc divendres passat a l’Església Santa Maria.


Coral "Viu Cantant", dirigida per Cristina Pozo
L’objectiu era ajudar Càritas Interparroquial, que aquests dies s’esforça especialment perquè tothom sense excepció pugui celebrar aquestes festes de la millor manera possible. Per aquest motiu, es va demanar als assistents que col·laboressin portant aliments, productes d’higiene personal o donatius econòmics voluntaris.

El concert va anar a càrrec de la Coral “Viu Cantant”, dirigida per Cristina Pozo. Va ser justament ella qui es va encarregar de donar la benvinguda als espectadors, acompanyada de Jaume Sagrera com a representant de Càritas Interparroquial. En aquest sentit, Jaume Sagrera va agrair tant als membres de la coral com al públic assistent pel gest que significava per les dues bandes.

Concert de la Coral “Viu Cantant”

Durant el concert, Cristina del Pozo es va encarregar de dirigir la coral, comptant amb la col·laboració de Andor Sironi, qui va fer diversos arranjaments i va tocar l’oboe, així com de Luís Relucio al piano i d’Amanda Pérez en la coreografia. Al llarg de l’actuació, els cantaires van oferir un variat repertori amb dos principals components: Nadales i temes d’Òpera clàssica.


Per arrencar l’actuació es va oferir un popurri de Nadales seguit per dues de ben clàssiques, Adeste Fideles i Ave Maria, i una cançó catalana que els últims anys s’ha popularitzat força: M’agrada el Nadal. Va ser llavors quan van actuar diversos solistes interpretant clàssics de l’Òpera: l’ària de Turandot, Nessum Dorma, i O mio babbino caro, de Gianni Schicchi, de sengles obres escrites totes dues per Giacomo Puccini.

La següent peça va ser una sarsuela, La Tabernera, amb música de Pablo Sorozábal. Seguidament, per tancar el parèntesi operístic, es va interpretar la immortal Casta Diva, de l’òpera Norma, de Vincenzo Bellini; l’homenatge al baríton Enrico Carusso; i per tancar aquest periple Cuando m’en vo’, novament de Puccini, en aquest cas de l’òpera La Bohème, una peça coneguda també com El vals de Musetta.


Per últim, el darrer tram del concert va consistir de nou en un repertori de nadales que van contribuir a fer viure l’imminent arribada d’aquestes festes. Diversos voluntaris i voluntàries de Càritas Interparroquial es van estar ocupant d’anar recollint el material que es va lliurar, que va sumar prop de 70 kilos, mentre que els donatius en metàl·lic van ser de prop de 100 €.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/20/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300