Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes homenatja als treballadors que s’han jubilat i els qui han complert 25 anys de servei


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2017 04:20:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauL’Ajuntament de Blanes homenatja als treballadors que s’han jubilat i els qui han complert 25 anys de servei

Avui al migdia s’ha fet el tradicional acte d’homenatge al personal de l’administració pública local, una celebració que es fa cada any coincidint amb les festes nadalenques

Coincidint amb els dies previs a la celebració de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Blanes ja fa uns quants anys que organitza una celebració adreçada a tot el personal de l’administració pública, a qui es convida especialment a assistir-hi. Es tracta d’un acte senzill però carregat d’emoció pels seus protagonistes i, alhora, es vol aprofitar per festejar les festes nadalenques i l’arribada del nou any: l’homenatge a diversos membres de la plantilla municipal.


L’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, ha encapçalat l’acte que ha tingut lloc avui al migdia, on s’ha fet un reconeixement als treballadors i treballadores que s’han jubilat aquest 2017, així com als qui durant aquest any han complert els 25 anys de servei al consistori.


També han assistit representants del comitè d’empresa, sindicats i la part social de l’Ajuntament, així com companys i companyes de feina dels homenatjats. Amb la seva presència, tots ells han contribuït a aquest reconeixement públic als seus anys de dedicació a l’administració pública. Aquest any s’han homenatjat nou persones, si bé no totes elles han pogut assistir a l’acte.

Sis persones jubilades i tres amb 25 anys de servei

La celebració, que s’ha allotjat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, s’ha encetat lliurant a les persones homenatjades assistents els respectius obsequis. A diferència d’altres ocasions, aquesta vegada hi havia més treballadors que enguany s’han jubilat, sis en total. Un d’ells ha estat durant molts anys l’arquitecte municipal, Octavi Font Sebarroja, adscrit al Departament d’Urbanisme.


Lliurament obsequi a Fina Serra amb motiu de la seva jubilació
Els altres cinc treballadors que s’han jubilat són: Ma José Ramos Frías, qui havia estat al servei de neteja i els últims anys com a conserge a la Casa de la Cultura; Pere Vilaseca Oliveras, qui al llarg dels anys ha estat a Serveis Socials i al front de Salut Pública; Francesca Gallart Gallart i Isabel Rivero Flores, totes dues de l’Àrea d’Hisenda; i Fina Serra Bueno, qui ha estat adscrita a Hisenda, AMIC i a l’Arxiu.

Respecte les persones que han complert els 25 anys de vida durant el 2017 han estat tres: Antoni Reyes i Valent, arxiver municipal; Genís Simon Perayre, informàtic; i Mario Gallardo López, agent de la Policia Local. Tots tres han rebut com obsequi un pin elaborat amb plata que reprodueix la silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes.


Per la seva banda, als treballadors i treballadores que s’han jubilat se’ls ha lliurat una reproducció de la façana principal de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes amb una placa on se’ls agraeix la feina feta. Aquesta ha estat, com és habitual, la part més emotiva de l’acte, que ha finalitzat amb un brindis per felicitar tots i totes les homenatjades, així com per celebrar anticipadament les festes de Nadal i l’entrada del nou any.Data de realització: 12/22/2017 | Data de la darrera actualització: 12/22/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300