Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya d’entrades gratuïtes i recursos educatius al Jardí Botànic Marimurtra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/22/2017 09:40:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo_MarmCampanya d’entrades gratuïtes i recursos educatius al Jardí Botànic Marimurtra

L’objectiu és promoure el recinte com un espai de descoberta de la natura i, alhora, un lloc d’activitats culturals i lúdiques culturals, i es farà del 22 de desembre al 7 de gener

Coincidint amb aquestes dates nadalenques, la Fundació Privada Carl Faust, que gestiona el Jardí Botànic Marimurtra, ha posat en marxa una promoció amb l’objectiu de promoure la descoberta de la natura i la botànica. Es fa mitjançant uns recursos educatius en forma de fitxa que es poden descarregar de manera gratuïta al web del Jardí Botànic: www.marimurtra.cat


Jardí Botànic Marimurtra
Així, tots els nens i nenes d’entre 4 i 11 anys que s’acostin al recinte entre el 22 de desembre i el 7 de gener amb aquestes fitxes impreses, podran entrar gratuïtament i realitzar les activitats que s’hi proposen. Les fitxes han estat elaborades amb criteris educatius, pedagògics, divulgatius i buscant la interacció, així com despertar la curiositat per la descoberta de la botànica i el Jardí Botànic Marimurtra.

Es divideixen en dues categories: Resoldre preguntes –amb 2 fitxes on cal identificar 6 arbres del jardí o identificar 3 racons molt significatius- i Unir els números, amb tres fitxes basades en el clàssic joc d’unir els números per desvetllar la figura que s’hi amaga. Tot i que la promoció inicial farà ara coincidint amb les festes de Nadal, aquests recursos educatius estaran disponibles de manera permanent al web del Jardí Botànic.


La Fundació Carl Faust també s’ha marcat l’objectiu de continuar treballant i ampliant aquests recursos, ja que es tracta d’acostar la ciència, les plantes i el mateix entorn del Jardí Botànic Marimurtra als més petits. Les fitxes es poden descarregar en dos idiomes: català i castellà, estan concebudes perquè tinguin el mínim text possible, i perquè siguin útils i divertides per a la resta de públics que assisteixen al Marimurtra durant tot l’any.Data de realització: 12/22/2017 | Data de la darrera actualització: 12/22/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300