Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous 28 de desembre el darrer ple del 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2017 12:15:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous 28 de desembre el darrer ple del 2017

Hi ha 12 punts a l’ordre del dia, inclòs l’apartat de Precs i Preguntes que tanca tots els plens ordinaris, i tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Sala de Plens

Aquest dijous 28 de desembre l’Ajuntament de Blanes ha convocat el darrer ple ordinari corresponent a l’any 2017. Com és habitual, la sessió tindrà lloc a la Sala de Plens de l’edifici consistorial, i començarà a les 7 de la tarda. En total, hi ha 12 punts previstos a l’ordre del dia, inclòs l’apartat de Precs i Preguntes que tanca tots els plens ordinaris municipals.


Ple Municipal 30 de novembre
Entre els temes més destacats que es debatran hi ha la pròrroga de la concessió del servei de transport públic urbà, així com l’autorització de les noves tarifes pel 2018 per a la utilització del pàrquing soterrat del Passeig de Mar. També hi haurà l’aprovació d’un projecte d’inversió per a continuar avançant en la implantació de l’administració electrònica, que va quedar pendent al ple de novembre, així com l’aprovació inicial d’una ordenança per a l’atorgament d’ajuts per a la millora d’edificis residencials als barris de S’Auguer i Sa Massaneda.

D’altra banda, en la part de control s’han presentat dues mocions, totes dues dels grups municipals d’ICV-EUiA i Batega per Blanes. La primera és sobre el Bo Social i la seva repercussió en els pressupostos municipals, i la segona a favor de la retirada de la intervenció de l’Ajuntament de Madrid per part del Ministeri d’Hisenda i en recolzament de la proposta de modificació de la regla de despesa.

Més informació: https://www.blanes.cat/ordre/20171228Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/27/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300