Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Barça s’imposa a l’Atlas Futsal de Colòmbia en la VI Copa del Món disputada a la Ciutat Esportiva Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/30/2017 05:41:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Barça s’imposa a l’Atlas Futsal de Colòmbia en la VI Copa del Món disputada a la Ciutat Esportiva Blanes

Més de 1.500 espectadors s’han concentrat a Blanes per no perdre’s detall del desenllaç de la competició internacional que ha aplegat equips de cinc continents durant quatre dies

La Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat avui al migdia i fins a primera hora de la tarda els darrers partits de la VI Copa del Món de Futbol Sala que s’ha estat disputant durant aquesta setmana. Les finals han servit per evidenciar una vegada més la superioritat dels equips del Futbol Club Barcelona, que ha accedit a les finals en quatre de les cinc categories que han participat en la competició: juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí.


Blai Vinaixa i Rob Andrews lliurant la copa de campió
a l'equip del FC Barcelona juvenil
El darrer partit disputat ha estat un emocionant FC Barcelona – Atlas Futsal de Colòmbia on els blaugranes s’han imposat per 6 gols a 3. Abans d’aquest encontre un altre equip del Barça, en aquest cas de la categoria de cadets, ha derrotat al Rio Futsal Academy de Brasil. Ho ha hagut de fer en una tanda de penalts per desfer l’empat.

A rengló seguit, després que s’han disputat les dues finals, ha tingut lloc l’esperada entrega de trofeus. El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa, acompanyat del director de la World Futsal, Rob Andrews, ha encapçalat el lliurament de premis que ha tancat definitivament la competició internacional que en aquesta darrera jornada ha aplegat a les grades de la Ciutat Esportiva Blanes més de 1.500 espectadors.


Els bons resultats i la valoració positiva amb què s’han tancat les sis edicions celebrades a la Ciutat Esportiva Blanes ja fan baticinar que la competició continuant tenint la seu en aquesta localitat de la Costa Brava. D’altra banda, durant la jornada d’avui tant Blai Vinaixa com Rob Andrews han aprofitat per mantenir una breu reunió de treball per tractar la possibilitat que puguin haver futures col·laboracions que també contribueixin a promocionar Blanes.

La Ciutat Esportiva Blanes, seu internacional favorita

Enguany ha estat la sisena edició consecutiva en què la Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquesta competició que organitza USA Futsal –amb seu als Estats Units-, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, entre d’altres. La World Futsal Cup ha reunit a Blanes les promeses del futbol sala internacional, el bo i millor d’aquesta disciplina esportiva de 40 clubs internacionals, amb prop d’un miler de participants en total.


Blai Vinaixa i Rob Andrews a la VI World Futsal Cup
En aquest sentit, els jugadors han representat nou nacionalitats procedents de cinc continents d’arreu del món: Estats Units, Japó, Rússia, Austràlia, Croàcia, Colòmbia, Brasil, Anglaterra i Catalunya. En aquest darrer sentit, un dels equips catalans era de Blanes: el Blanesport, que ha comptat amb sengles equips en cadascuna de les cinc categories en competició. Altres representants catalans han estat equips del FC Barcelona, així com del Canet.


Un dels equips del Blanesport que ha participat en la competició
El gruix de participants està hostatjat en un Hotel de Blanes, el Beverly Park, que ha accedit a obrir les seves portes fora de temporada per poder facilitar l’allotjament als jugadors, cossos tècnics i acompanyants respectius. La major part d’ells aprofitaran que la competició ha finalitzat avui per allargar la seva estada de caràcter festiu i celebrar demà diumenge a Blanes l’arribada del nou any 2018.Data de realització: 12/30/2017 | Data de la darrera actualització: 12/30/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300