Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol sala en la categoria de prebenjamins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/29/2018 11:13:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol sala en la categoria de prebenjamins

Per setè any consecutiu, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha aplegat a Blanes els millors jugadors i jugadores per tancar la primera volta

Diumenge passat la Ciutat Esportiva Blanes va allotjar la Fase Final de Prebenjamins de futbol sala, la festa exclusiva d’aquesta categoria que ha comptat amb la participació de 68 equips, disputant-se un total de 102 partits. La jornada promocional, organitzada per setè any consecutiu per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, és una festa destinada als jugadors i jugadores per tancar la primera fase de la competició de lliga.


Fase Final de Prebenjamins de futbol sala
Fotografies: Federació Catalana de Futbol
Al llarg de tota la jornada, des de 2/4 de 10 del matí fins quarts de 7 de la tarda, les sis pistes de la Ciutat Esportiva Blanes van estar ocupades per aquestes joves promeses, amb una àmplia representació d’equips d’arreu de Catalunya. Des de la federació s’ha destacat el bon estat en què es troba el futbol sala formatiu, i que representa el futur d’aquesta disciplina esportiva.


Les regidores de l'Ajuntament de Blanes, Dafne Galvany i Margarita Santo,
durant l'entrega de trofeus
En aquesta setena edició es va optar per dividir la jornada en dos torns. Al matí van participar 10 grups formats per 4 equips cadascun d’ells, que van disputar 60 partits, rebent tots ells un trofeu al migdia. Ja a la tarda, 7 grups formats per 4 equips van jugar 42 partits, fent-se la segona entrega de trofeus per tancar la vetllada. Entre les personalitats que van lliurar trofeus a les joves promeses s’hi comptaven les regidores de l’Ajuntament de Blanes Dafne Galvany i Margarita Santo.

Festa promocional i formativa

Des de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol Sala s’ha destacat que el nou format s’ha adoptat per facilitar tant a pares i mares com a jugadors i jugadores poder gaudir d’una jornada formativa sense necessitat d’haver de passar moltes hores en la instal·lació. Aquesta iniciativa s’ha valorat de manera molt positiva, especialment pels familiars dels joves futbolistes.


També s’ha remarcat el caràcter promocional que significa en tots els àmbits. Primer perquè els prebenjamins disputen tres partits cada equip, xiulats per àrbitres de la sisena promoció del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala (CTAFS) per contribuir a què agafin més rodatge a les pistes. D’altra banda, a la jornada van assistir-hi seleccionadors catalans de futbol sala per observar als jugadors prebenjamins i així poder treure’n la selecció catalana benjamí de la present temporada que es confeccionarà per treballar i entrenar.Data de realització: 01/29/2018 | Data de la darrera actualització: 01/29/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300