Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté dos ciutadans serbis que portaven 8 kilos de marihuana al seu cotxe


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2018 03:53:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes deté dos ciutadans serbis que portaven 8 kilos de marihuana al seu cotxe

La detenció ha tingut lloc avui al migdia durant un control rutinari de Seguretat Ciutadana que estaven fent efectius del cos de seguretat a la GI-600, la Carretera de Blanes a Tordera

Efectius de la Policia Local de Blanes han detingut avui al migdia dos ciutadans de nacionalitat sèrbia acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts d’un quart d’una del migdia. Feia tot just 20 minuts que una patrulla de la Policia Local de Blanes havia posat en marxa un control de trànsit de Seguretat Ciutadana a la GI-600, la Carretera de Blanes a Tordera, a la rotonda d’accés a la Ciutat Esportiva.


Control de la Policia Local de Blanes a la GI-600
Es tractava d’un procediment rutinari, ja que de manera habitual aquest cos de seguretat efectua aquest tipus de controls dins el terme municipal de Blanes. Un dels vehicles que anava en direcció al control ha fet una maniobra estranya al veure la patrulla, i justament per aquest motiu els agents de la Policia Local de Blanes han ordenat al seu conductor que s’aturés.

Més de 8 quilos de marihuana decomissada

Al acostar-s’hi, els efectius policials ja han pogut notar de manera plausible que l’interior del vehicle, un turisme, feia el característic olor de cànnabis, de marihuana. Per això, han procedit a registrar el cotxe, on hi han trobat una bossa esportiva de grans dimensions. Al seu interior hi havia tres bosses grans de plàstic termo-segellat amb cogullons ja nets de marihuana que posteriorment s’ha pogut comprovar que pesen 8 quilos amb 200 grams.


Davant aquesta circumstància, la Policia Local de Blanes ha procedit a la detenció dels dos únics ocupants del vehicle, dos ciutadans serbis de 30 i 39 anys d’edat. Les dues persones estan acusades d’un presumpte delicte contra la salut pública, i està previst que a primera hora de la tarda d’avui dissabte siguin traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, l’ABP de la Selva Litoral amb seu a Blanes, perquè continuïn les diligències.Data de realització: 02/03/2018 | Data de la darrera actualització: 02/03/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300