Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt perquè la Ciutat Esportiva Blanes allotgi dissabte la Festa Infantil i la Nit Jove del Carnestoltes 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/07/2018 12:37:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLTot a punt perquè la Ciutat Esportiva Blanes allotgi dissabte la Festa Infantil i la Nit Jove del Carnestoltes 2018

La festa de dissabte inclourà activitats per a tota la família i un concurs infantil de disfresses, i a la nit i matinada concerts i sessió de DJ. Durant tota la vetllada hi haurà un servei de bar amb el Consell Municipal de la Joventut

Blanes ja ho té tot a punt perquè aquest proper cap de setmana visqui amb l’habitual intensitat els actes del 7è Carnaval de la Costa Brava Sud, tots ells gratuïts. Per segon any consecutiu, el principal al·licient del dissabte serà el nou emplaçament que hi ha per allotjar l’escenari carnavalesc: la Ciutat Esportiva, que ja es va posar en marxa per primera vegada al 2017.


Festa Infantil de Carnaval 2017 a la Ciutat Esportiva Blanes
Per això, la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes es transformarà dissabte en una sala de festes i atraccions perquè allotgi des de les 5 de la tarda i fins les 4 de la matinada un ampli ventall de propostes. Un dels avantatges serà la possibilitat de poder estacionar al pàrquing gratuït de l’exterior del recinte.

Carnaval per a tota la família

En la línia marcada els darrers anys per potenciar el turisme familiar, dissabte la Ciutat Esportiva Blanes allotjarà diverses activitats pensades perquè les gaudeixi tota la família. A partir de les cinc de la tarda començaran les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantils mentre, simultàniament, es posen en marxa els inflables per a la canalla, amb més atraccions que l’any passat.


A les sis començarà l’espectacle infantil Tabasko que rasco, amb el grup Rovell d’Ou, que portarà animació i ball per a tots els públics durant una bona estona. A 2/4 de 7 es tancaran les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantil, i a 2/4 de 8 hi haurà la desfilada dels participants al concurs, que culminarà a les 8 del vespre amb l’entrega de premis.


El concurs de disfresses preveu tres primers premis en les tres modalitats: Categoria Mini (0-4 anys), Categoria Infantil (5-12 anys) i Categoria Familiar. Per participar al concurs és indispensable haver-se inscrit prèviament la mateixa tarda de la festa. L’activitat finalitzarà a 2/4 de 10 de la nit amb el tancament de portes al públic per adaptar la pista de la Ciutat Esportiva per al següent esdeveniment.

Nit Jove amb “El Club de las Muñecas”, “Pelukass” i DJ Send0

A partir de les 10 de la nit, la Ciutat Esportiva tornarà a obrir les portes per allotjar en aquest cas la Nit Jove de Carnaval, que s’encetarà a 2/4 d’11 de la nit amb el primer concert en directe. Es tracta del Club de las Muñecas, una banda que ofereix versions dels grans èxits dels anys 90’ i 00’, com ara els Maroon 5 i Robbie Williams, entre d’altres.


Nit Jove Carnaval 2017
A quarts d’una de la matinada els rellevarà el grup Pelukass, coneguts pel públic perquè precisament ja van amenitzar la festa de carnaval alternativa que es va fer al Morralla de Blanes fa dos anys. Ofereix versions punk, rock i pop nacional i internacional dels anys 80 i fins l’actualitat. Així sonaran des dels immortals Queen fins a Shakira, passant pel Chaval de la Peca, Eminem, i fins i tot les Spice Girls.

Per arrodonir la festa, a partir de quarts de tres de la matinada continuarà dalt l’escenari la música de DJ Send0. Al llarg de tota la tarda i la nit hi haurà un servei de bar a la Ciutat Esportiva Blanes, a càrrec dels membres del Consell de la Joventut de Blanes. Per últim, cal apuntar que no es permetrà l’entrada als menors de 16 anys a la Nit Jove, llevat que vagin acompanyats amb progenitor o tutor.Data de realització: 02/07/2018 | Data de la darrera actualització: 02/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300