Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Rua del Carnaval de la Costa Brava Sud de diumenge a Blanes inclourà 22 carrosses i 15 comparses


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/07/2018 12:44:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Rua del Carnaval de la Costa Brava Sud de diumenge a Blanes inclourà 22 carrosses i 15 comparses

Per segon any consecutiu el recorregut començarà al Carrer Riera Alta i seguirà per la Plaça 11 de Setembre, Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Solidaritat Rambla Sud, Plaça Catalunya i Passeig de la Marina

Diumenge els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud 2018 a Blanes quedaran centrats en l’esdeveniment que any rere any ha anat guanyant més adeptes i admiradors. La Rua de Carnestoltes es posarà en marxa a les 5 de la tarda i atrau en cada nova edició un bon grapat d’espectadors, majoritàriament de Blanes però també de poblacions de la rodalia, així com visitants que arriben principalment des de diverses localitats de la Catalunya Nord.


Rua Carnaval 2017 - Fotografies: Joaquim Llorens Garangou
La rua inclou enguany un total de 22 carrosses i 15 comparses, sumant més de 1.000 persones que rivalitzaran en originalitat, vestuari, coreografia, maquillatge i l’artesania esmerçada en les carrosses. Aquests són alguns dels trets que el jurat qualificador haurà de valorar alhora de destriar els guanyadors d’algun dels 15 premis –valorats en un total de 6.200 € en metàl·lic- que hi ha en total, i que distingeixen tres categories: carrosses d’entitats foranies, carrosses d’entitats blanenques i comparses sense distinció de la seva procedència.


Per decidir l’ordre en què desfilaran, la nit d’aquest passat dimarts es va realitzar un sorteig a la seu de Cultura i Festes de Blanes, comptant amb la presència de representants de la major part de colles inscrites. Seguint la tònica dels darrers anys, n’hi ha principalment de les tres viles de la Costa Brava Sud: Blanes, Lloret i Tossa, així com d’altres més llunyans com Massanes, Pineda, i Riells i Viabrea.


Sorteig per decidir l'ordre de les comparses de la Rua 2018
El recorregut serà per segon any consecutiu el què es va fer com a novetat al 2017 pel que fa al seu inici. Després que les carrosses i comparses s’hauran arrenglerat a l’Avinguda Joan Carles I, la capçalera començarà a moure’s a la Plaça de l’Escorxador i enfilarà per Riera Alta passant pel costat de la Plaça 11 de Setembre i el Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire. Continuarà per la part nord de la Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra sud, Plaça Catalunya, i Passeig de la Marina, acabant a la Plaça dels Països Catalans.Data de realització: 02/07/2018 | Data de la darrera actualització: 02/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300