Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Vela Blanes, distingit amb diversos guardons en la 51a Festa de la Vela Catalana 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/08/2018 05:00:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanes2El Club Vela Blanes, distingit amb diversos guardons en la 51a Festa de la Vela Catalana 2018

Entre els premiats cal destacar la Distinció d’Honor com a millor dirigent de l’any 2017 que ha rebut el president de l’entitat, Amadeu Nualart i Felip i d’altres reconeixements

Aquest 2018, en què el Club Vela Blanes celebrarà la destacada efemèride del seu 75è aniversari, ha començat amb molt bon peu, atenent al primer esdeveniment nacional en el qual va ser una de les entitats protagonistes. El passat divendres dos de febrer, en la 51a Festa de la Vela Catalana, es van reconèixer els èxits i gestes dels esportistes catalans, clubs i escoles de vela d’arreu de Catalunya.


Al centre de la imatge, Amadeu Nualarat en el moment de rebre el guardó
El Club Vela Blanes va ser reconegut amb diversos guardons, i en aquest sentit el més destacat va ser la Distinció d’Honor com a millor dirigent del 2017 que va rebre el president de l’entitat blanenca, Amadeu Nualart i Felip. Per la seva banda, Gonzalo Giribert va ser premiat en Raceboard 2017 i Axel Muñoz a la classe Finn 2016, com a campió del rànquing català, i l’Escola Vela va rebre la Vela d’Or.


Representants del Club Vela Blanes assistents a la gala
A la gala, que es va allotjar al Museu Marítim de Barcelona, van assistir-hi unes 400 persones, entre les quals s’hi comptava una representació del Club Vela Blanes. Es van lliurar distincions als millors esportistes de l’any, a tots els regatistes que el 2016 i 2017 van aconseguir Campionats de Catalunya, d’Espanya, i podis europeus i mundials en creuers i vela lleugera. Organitzada per la Federació Catalana de Vela, l’esdeveniment va comptar amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Museu Marítim, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/08/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300