Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Festa Infantil i Familiar del Carnaval de Blanes omple de públic la Ciutat Esportiva per segon any consecutiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/10/2018 07:19:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLLa Festa Infantil i Familiar del Carnaval de Blanes omple de públic la Ciutat Esportiva per segon any consecutiu

Centenars de persones han gaudit del nou escenari carnavalesc estrenat el 2017 amb més inflables, animació, balls amb música en directe, i un Concurs de Disfresses per a tota la família

La Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la més gran amb què compta aquest equipament, s’ha omplert a vessar de públic al llarg de tota la tarda d’avui dissabte amb motiu de la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud 2018. Els 4.100 m2 que mesuren el recinte s’han transformat en un gran envelat festiu amb música, entreteniment i música per a tots els públics.


Festa Infantil i Familiar de Carnaval 2018
A partir de les cinc de la tarda han començat els actes per entretenir i divertir centenars de persones de totes les edats, en la línia d’anteriors edicions en què el públic infantil i familiar són els principals protagonistes de la gresca. El nou escenari carnavalesc es va estrenar per primera vegada l’any passat, i en aquesta segona edició ha repetit l’èxit assolit al 2017.


Actuació del grup "Rovell d'Ou"
A banda d’assegurar-se que la festa no s’hauria de suspendre a causa de la pluja, el fet d’estar sota aixopluc ha garantit que no s’hagi passat el fred que està fent aquests dies a la major part del territori català, i a més s’ha pogut aparcar gratuïtament a l’exterior de la Ciutat Esportiva Blanes. En cas que la gana o la set apretessin, ha estat en funcionament una barra de bar atesa pels membres del Consell Local de la Joventut de Blanes que, entre d’altres al·licients, ha ofert una xocolatada apta per a celíacs a preus populars.

Carnaval Familiar per a públic de totes les edats

La jornada festiva s’ha iniciat amb l’obertura de les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantil, així com amb la posada en marxa dels inflables a càrrec d’Ok Titans repartits a la pista. En aquesta ocasió, prenent com a referència l’experiència de l’any passat, s’ha augmentat el nombre d’atraccions, on la canalla ha pogut pujar-hi gratuïtament tant com ha volgut.


A les sis de la tarda ha començat una llarga estona d’entreteniment amb l’espectacle Tabasko que Rasco ofert pel grup Rovell d’Ou. Durant més d’una hora i mitja, hi ha hagut animació infantil i balls amb música en directe, mentre simultàniament continuaven funcionant els inflables.Data de realització: 02/10/2018 | Data de la darrera actualització: 02/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300