Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars tanca la Festa Infantil del Carnaval de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/10/2018 09:55:43 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars tanca la Festa Infantil del Carnaval de Blanes

S’han repartit un total de nou premis, tres per a cada categoria de 0 a 4 anys, de 5 a 12 anys i la nova modalitat que guardonava grups de famílies

La desfilada i entrega de premis del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars ha posat aquest vespre punt i final a la Festa Infantil del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes que s’ha celebrat durant tota la tarda a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva. Ha estat la primera part de la jornada d’aquest dissabte, que es tancarà amb la Nit Jove que s’allargarà fins la matinada.


El jurat del concurs i un dels participants
El Concurs de Disfresses Infantil i Familiar ha comptat enguany amb un centenar d’inscripcions: 50 a la categoria de 0 a 4 anys; 31 participants en la de 5 a 12 anys i 14 inscripcions en la categoria familiar. El jurat l’han format Isaac Martín, del Consell Local de la Joventut; Laia Buixeda, de l’Associació de Veïns de Sa Massaneda; i Anna Rosa Bou, de la Biblioteca Comarcal de Blanes.


Els tres membres ho han tingut certament difícil per poder destriar els guanyadors de cadascuna de les tres categories. S’han lliurat un total de 9 premis, tres per a cadascuna de les modalitats. El concurs ha començat amb la desfilada dels participants, que han estat ajudats en tot moment per un mestre de cerimònies excepcional, Aitor Roger, caracteritzat per a la ocasió.


Finalment, s’han entregat els guardons als guanyadors de les diferents disfresses, dels quals se n’han valorat diversos conceptes: originalitat, disseny, material amb què estava confeccionada i temàtica. També s’han tingut en compte els complements, com ara el maquillatge i el pentinat. La classificació de les tres categories ha estat la següent :

Nom de la disfressaEdat
1er Premi 0-4 anys
Rayo Mc Queen
2 anys
2on Premi 0-4 anys
Olaf
4 anys
3er Premi 0-4 anys
Flors
8 mesos
1er Premi 5-12 anys
Sombrero Loco
10 anys
2on Premi 5-12 anys
Material Escolar
9 anys
3er Premi 5-12 anys
Star Butterfly
8 anys
1er Premi Famílies
Trolls
2on Premi Famílies
Frida Khalo
3er Premi Famílies
MotersData de realització: 02/10/2018 | Data de la darrera actualització: 02/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300