Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segona “Nit Jove de Carnaval” a la Ciutat Esportiva amb “Pelukass” i “El Club de las Muñecas”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/11/2018 12:02:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLSegona “Nit Jove de Carnaval” a la Ciutat Esportiva amb “Pelukass” i “El Club de las Muñecas”

La festa va omplir la pista verda de gresca i diversió, amb música en directe dels dos grups i una sessió de DJ Send0 per tancar una vetllada que es va allargar fins la matinada

Els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes del passat dissabte s’han allargat fins ben entrada la matinada d’avui diumenge amb una nova edició de la Nit Jove de Carnaval. Després que a la tarda la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes es va omplir de gom a gom amb la Festa Infantil i Familiar, el relleu va continuar a partir de les quarts d’onze de la nit, quan es van tornar a obrir les portes pel nou esdeveniment carnavalesc.


Nit Jove de Carnaval 2018 a la Ciutat Esportiva Blanes
Enguany ha estat la segona edició consecutiva en què la opció carnavalesca alternativa per a la gent jove del municipi s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva. Durant els darrers anys s’havia fet al Casal Jove Morralla, Espai Creatiu però al 2017, sumant els esforços dels departaments de Cultura i Festes, Joventut i Esports, es va potenciar l’equipament esportiu per allotjar dos dels principals actes del cicle festiu.

Concerts amb “El Club de las Muñecas” i “Pelukass”

Organitzada amb el suport del Consell Local de la Joventut -el col·lectiu que promou el Festival de Música Ensorra’t-, la Nit Jove de Carnaval va incloure dues actuacions en directe i una sessió de DJ. La vetllada la va encetar un concert amb la banda blanenca El Club de las Muñecas, que va oferir versions dels grans èxits dels anys 90’ i 00’ com ara dels Maroon 5, Robbie Williams i Bruno Mars, sense deixar-se un repàs a la discografia de grans clàssics com ara Michael Jackson, Queen i grups musicals com Amaral i el seu immortal Toda la noche en la calle.


Actuació d'"El Club de las Muñecas"
A quarts d’una de la matinada els van rellevar dalt l’escenari el grup Pelukass, coneguts pel públic blanenc perquè precisament ja van amenitzar la festa de carnaval que es va fer al Morralla Espai Creatiu fa dos anys. Van tocar un ample repertori de versions punk, rock i pop nacional i internacional dels anys 80, en una passejada que va arribar fins l’actualitat.

Així, van haver-hi temes d’aquells que mai no passen com els immortals Queen fins a Shakira, passant pel Chaval de la Peca, Eminem, Pont Aeri i fins i tot les Spice Girls, sense excloure ningú. Els Pelukass van garantir poder gaudir d’un repertori de bona música acompanyat d’un show boig i divertit, més que ideal per a una Nit Jove de Carnaval.


"Personal" de la barra de bar
Després de la seva actuació, per arrodonir la festa, la nit carnavalesca es va completar amb una sessió de DJ Send0, qui va oferir una selecció especial de festa i disbauxa perquè la diversió no s’aturés. Al llarg de tota la nit i matinada, igual que ja es va fer durant la tarda, va estar funcionant una barra de bar atesa per membres del Consell Local de la Joventut de Blanes. Durant la vetllada jove a major part d’ells i elles anaven disfressats de jutge que lluïa una estrella, en al·lusió a la darrera edició de l’Ensorra’t, que va estar a punt de no poder-se celebrar.


Per últim, val a dir que un dels aspectes que es va vetllar especialment durant la nit i matinada va ser el compliment de la normativa vigent en la Llei d’Espectacles. En aquest sentit, no es va deixar entrar cap persona menor de 16 anys a la Ciutat Esportiva Blanes, excepte si anava acompanyada del seu progenitor o tutor. Un equip de seguretat es va encarregar de comprovar aquest extrem, estenent els corresponents permisos per escrit.Data de realització: 02/11/2018 | Data de la darrera actualització: 02/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300