Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal i RÓdio Blanes celebren el Dia Mundial de la RÓdio emetent un magazine especial


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 02/13/2018 07:50:22 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal i RÓdio Blanes celebren el Dia Mundial de la RÓdio emetent un magazine especial

ColĚlaboradors de diversos espais a RÓdio Blanes han participat en una emissiˇ especial al matÝ. D’altra banda, Catalunya RÓdio emetrÓ avui vespre des de casa d’un jove que vol ser periodista

Per segon any consecutiu, la Biblioteca Comarcal i RÓdio Blanes han sumat esforšos per celebrar el Dia Mundial de la RÓdio, una efemŔride que va ser proclamada per la UNESCO el novembre del 2011. Per tant, a l’estat espanyol aquest 2018 Ús la setena ediciˇ en quŔ s’ha commemorat. A Blanes Ús el segon any consecutiu, havent repetit la mateixa fˇrmula del 2017, tot i que amb un petit canvi.

Inicialment la intenciˇ era emetre el programa des del vestÝbul de la Biblioteca Comarcal, tal com es va fer l’any passat, per˛ s’ha hagut de fer des de RÓdio Blanes per problemes tŔcnics. Al llarg del matÝ els directors i responsables de dos dels espais que formen part de la graella habitual de RÓdio Blanes, Carles Bullanga i Ramon Soto, s’han encarregat d’anar introduint les intervencions dels colĚlaboradors i colĚlaboradores habituals de l’emissora municipal.


Estudis de RÓdio Blanes - Dia Mundial de la RÓdio 2018
La major part ho han fet des dels micr˛fons de RÓdio Blanes en viu i en directe, mentre que d’altres ho han fet igualment mitjanšant missatges prŔviament gravats. Del quŔ es tractava era que tothom poguÚs parlar de les aportacions que fan peri˛dicament a RÓdio l’emissora local, aixÝ com del perquŔ de la seva passiˇ per la rÓdio.

Convidats especials al programa del Dia Mundial de la RÓdio

Al llarg del programa hi ha hagut diversos convidats especials. Un d’ells ha estat Antonio MartÝn, locutor i conductor del programa RaÝces, que tot just la setmana passada va arribar a l’emblemÓtica xifra d’haver assolit els 1.000 programes al front de l’espai mÚs longeu i veterÓ amb quŔ compta l’emissora municipal.

Per la seva banda, Gemma Ciurˇ, directora de la Biblioteca Comarcal, ha destacat els 15 anys que es compleixen aquest 2018 d’enšÓ que el servei cultural es va posar en marxa. Precisament la setmana passada es va organitzar una celebraciˇ oficial que va incloure una visita guiada i una part mÚs institucional coincidint exactament amb el dia en quŔ va ser inaugurada: el 8 de febrer de 2003.


Precisament un dels serveis que ofereix la Biblioteca Comarcal tambÚ ha estat tractat en profunditat durant a RÓdio Blanes. Es tracta del Club de Lectura Els dilluns llegim, que forma part del projecte de Biblioteques Inclusives. Una de les treballadores de l’equipament, Anna Rosa Bou, s’encarrega de dirigir el grup format per usuÓries i usuaris de la Fundaciˇ Aspronis, que dˇna atenciˇ a persones adultes amb discapacitats mentals. Tant la responsable com els membres del club han participat en el programa d’avui.

Catalunya RÓdio celebra el Dia Mundial des de Blanes

Qui tambÚ ha celebrat el Dia Mundial des de Blanes ha estat Catalunya RÓdio. Fidel a la seva tradiciˇ dels darrers anys, la rÓdio p˙blica catalana ha estat present en diferents indrets repartits per tot el territori. AixÝ, al llarg de tota la jornada s’haurÓ emŔs des del Mercat de la Boqueria de Barcelona fins a Nulles, passant per Sabadell, PerpinyÓ, Martorell, el districte barcelonÝ de Sant Andreu i Blanes, la ˙nica poblaciˇ gironina des d’on s’haurÓ emŔs un programa en viu i en directe a la programaciˇ especial.

MÚs concretament, des de les 7 de la tarda i fins les 9 de la nit estava previst que el programa esportiu Tot Costa de Catalunya RÓdio s’emetÚs des de casa d’un oient de Blanes. Es tractava de fer realitat el somni d’un noi de 13 anys veÝ d’aquest municipi que va convidar l’equip del programa a venir a casa dels seus pares, a Blanes, per explicar-los que vol ser periodista esportiu.
Data de realitzaciˇ: 02/13/2018 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 02/13/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300