Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Visita institucional del president de la Diputació de Girona a l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/16/2018 02:05:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escuts Ajuntament + DiputacióVisita institucional del president de la Diputació de Girona a l’Ajuntament de Blanes

El president Pere Vila s’ha reunit amb l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i entre d’altres qüestions han parlat de diverses subvencions i ajuts econòmics per a l’administració local

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila i Fulcarà, s’ha reunit avui al migdia a l’Ajuntament de Blanes amb l’alcalde, Mario Ros i Vidal, en la primera visita institucional que atén el batlle des que va prendre possessió del seu càrrec, el passat 30 de novembre. Durant la trobada, que ha tingut lloc al despatx d’alcaldia, Ros i Vila han parlat de diversos temes a desenvolupar de manera conjunta entre les dues administracions.


Mario Ros i Pere Vila durant la visita institucional
En aquest sentit, una de les qüestions que han tractat han estat les diverses subvencions i ajuts econòmics que concedeix la Diputació de Girona, als quals pot accedir l’Ajuntament de Blanes. D’altra banda, tots dos han quedat emplaçats per a una propera trobada institucional per fer una reunió de treball on es tractarien diversos temes a desenvolupar entre les dues institucions.

Pere Vila s’ha interessat per saber com està vivint Mario Ros la seva recent i nova etapa com alcalde de Blanes, i li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa al front del consistori. Finalment, el batlle ha convidat al president de la Diputació de Girona perquè signés al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Blanes, tal com es fa cada vegada que es rep una visita institucional.


Pere Vila i Fulcarà ha deixat escrit: “Visito com a President de la Diputació de Girona la ciutat de Blanes. Acabant l’hivern, una població com la vostra comença a bullir estiu. Les poblacions costaneres teniu aquest encant especial, i Blanes n’és un clar exemple.
La vostra determinació per ser protagonistes del devenir de la vostra comarca i del país us dóna un segell de qualitat immers dins la nostra societat. La Diputació continuarà col·laborant en fer un millor municipi i en la vostra tasca del dia a dia. Enhorabona Alcalde i regidors/-es”.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/16/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300