Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club Vela Blanes, protagonista del simpòsium sobre l’esport inclusiu celebrat a la Fundació Barça


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/17/2018 09:52:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club Vela Blanes, protagonista del simpòsium sobre l’esport inclusiu celebrat a la Fundació Barça

Juan Miguel Aguirre, director esportiu del CVB, i Xavier Manresa, president del Club Esportiu El Vilar i comodor del CVB, van parlar de la seva experiència de gairebé 10 anys en vela accessible

Després que, tot just fa poc més d’una setmana, el president del Club Vela Blanes (CVB), Amadeu Nualart i Felip, va rebre la distinció d’honor com a millor dirigent de l’any 2017 a la Festa de la Vela Catalana 2018, l’entitat esportiva blanenca continua sent notícia a nivell nacional. En aquesta ocasió, va ser tot just fa dos dies, al Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius celebrat a l’Auditori 1899 del FC Barcelona dijous passat.


Simpòsium a la Fundació Barça
Fotografies: Club Vela Blanes
En el marc del conveni que tenen signat la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya, es va organitzar aquesta trobada per tractar una temàtica relativament desconeguda en general. Es tractava d’aprofundir sobre l’experiència en la incorporació de seccions Special, és a dir, seccions amb esportistes amb discapacitats intel·lectuals, en l’estructura d’una entitat.

El Simpòsium estava organitzat per la Fundació Barça i Special Olympics, amb el suport de la Federació ACELL, l’UFEC, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i l’Associació Catalana de Municipis, així com amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa i la Fundació Leo Messi. L’esdeveniment va omplir de públic l’auditori del FC Barcelona: responsables de clubs esportius, federacions, ajuntaments i institucions relacionades amb l’àmbit esportiu d’arreu de Catalunya.

El CVB, protagonista amb la seva experiència de gairebé 10 anys

Sota l’empara de la Federació Catalana de Vela, el Club Vela Blanes va ser l’autèntic protagonista de l’esdeveniment parlant de la seva experiència de gairebé 10 anys en aigües blanenques. L’exemple de la vela accessible que es du a terme amb el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis i el treball amb discapacitats psíquics es va presentar com el màxim exponent d’integració en el món de l’esport.


Al centre de la imatge, Juan Miguel Aguirre i Xavier Manresa
Aquest vell somni del club es va posar en marxa la temporada 2008-2009, i continua plenament vigent. Per presentar l’experiència, se’n van encarregar Juan Miguel Aguirre, director esportiu del CVB, i Xavier Manresa, actual president del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis i comodor del CVB. Tots dos van parlar dels gairebé 10 anys de treball amb aquest col·lectiu, que no ha fet més que aportar un reguitzell de sensacions viscudes úniques i extraordinàries, difícils d’igualar en altres àmbits.


Tant Juan Miguel Aguirre com Xavier Manresa van transmetre al públic de l’Auditori del FC Barcelona l’orgull i la satisfacció personal i professional que els ha significat poder participar en aquesta iniciativa, fruit del conveni mutu signat els darrers anys entre el CVB i la Fundació Aspronis. En aquest darrer sentit, les dues institucions ja han avançat que, amb motiu del 75è aniversari que celebra enguany el Club Vela Blanes, l’entitat blanenca se n’encarregarà enguany d’organitzar el Campionat de Catalunya Special el proper mes d’abril.
Data de realització: 02/17/2018 | Data de la darrera actualització: 02/17/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300