Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El ciclista blanenc Francesc Zurita dóna el primer triomf de l’any al Club Ciclista Rías Baixas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/19/2018 07:13:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El ciclista blanenc Francesc Zurita dóna el primer triomf de l’any al Club Ciclista Rías Baixas

Aquest passat cap de setmana l’esportista blanenc s’ha adjudicat la classificació general final del Memorial Manuel Sanroma en el calendari Elit i Sub23 amb el seu nou club

Durant el passat cap de setmana Francesc Zurita ha fet un immillorable inici de temporada per a la nova entitat amb qui milita, el Club Ciclista Rías Baixas, al haver-se adjudicat ahir diumenge la classificació general final del XIX Memorial Manuel Sanroma. Així ha estat després que va aconseguir la segona plaça de la darrera etapa en la primera prova anual al calendari Elit i Sub23 estatal. El ciclista blanenc ja va ser quart en la primera jornada del dissabte, per tant va arribar a la segona de diumenge amb les opcions intactes.


Francesc Zurita en el podi del XIX Memorial Manuel Sanroma, diumenge
Amb tot, va haver de superar una complicada situació en els 145 kilòmetres amb sortida i arribada a Almagro. Abans de la pujada a la principal dificultat muntanyenca de l’etapa, l’Alto de Hortezuelas en el km 89, Francesc Zurita va patir una avaria mecànica que el va obligar a recuperar un minut de desavantatge. Per la seva banda, el seu company d’equip, David Galarreta, ha completat els èxits del seu club al haver guanyat la classificació de la muntanya.


Zurita ha obtingut la segona plaça per darrera de l’italià Giuliano Kamberaj (Polartec Kometa) i, d’aquesta manera, el Club Ciclista Rías Baixas de Pontevedra ha pogut signar una victòria molt especial, al tractar-se de la primera del curs. El club ha anunciat el fitxatge de Francesc Zurita com un dels més destacats de l’actual temporada, després que ha militat en les dues darreres temporades en el camp professional.


L'equip del Club Ciclista Rías Baixas
Per tots aquests motius, l’esportista blanenc ha explicat: “Estic molt content encara que, honestament, m’ha faltat entrar a la línia de meta alçant els braços de la victòria”. El ciclista dóna molta importància a aquest èxit ja que, segons ha explicat: “Arriba després d’un any ple d’adversitats. Aquesta victòria és la millor manera de tornar-li a l’equip tota la confiança que ha dipositat en mi”.
Data de realització: 02/19/2018 | Data de la darrera actualització: 02/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300