Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart, guardonat a la gala de la Nit del Dirigent de l’ACDE


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/21/2018 10:24:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart, guardonat a la gala de la Nit del Dirigent de l’ACDE

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport distingeix amb aquest guardó a aquells directius que han destacat en la millora de les seves respectives entitats

En l’any del 75è aniversari del Club Vela Blanes, la institució que presideix Amadeu Nualart i Felip continua recollint aquests dies reconeixements que li atorguen diferents institucions, ja sigui en forma de guardó, o convidant-los per protagonitzar destacats esdeveniments. La darrera ocasió ha estat la distinció que ha lliurat l’ACDE, l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport, al president de l’entitat blanenca durant el sopar de gala de la Nit del Dirigent que va tenir lloc a finals de la setmana passada.


Joan Antón Camuñas i Amadeu Nualart
Amadeu Nualart va rebre el guardó que s’atorga a aquells dirigents de l’àmbit esportiu que han destacat per la seva aportació en la gestió per la millora de les seves entitats com a membres actius. Es dóna la circumstància que va lliurar-li aquest reconeixement Joan Antón Camuñas, vicepresident de l’ACDE, qui en el seu moment també va ser president de la Federació Catalana de Vela i secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.


Nualart i Camuñas amb el gerent i el comodor del Club Vela Blanes,
entre d'altres
L’ACDE va ser fundada l’any 1980 pels presidents de les Federacions Catalanes (atletisme, gimnàstica, natació, bàsquet, hoquei, boxa i patinatge) i de diversos clubs d’arreu del territori -com per exemple el FC Barcelona, l’UEC, CN Sabadell, GEiEG, Sicoris i Reus Ploms- per cobrir la màxima representació catalana. Aquest és un dels aspectes que es recull als seus estatuts.


En aquest darrer sentit, les finalitats fonamentals de l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport són la formació i defensa dels dirigents esportius, així com el reconeixement als més destacats. Un altre dels objectius dels quals te cura és reconèixer la tasca dels dirigents més destacats, i fer arribar a les autoritats les propostes per a la millora de l’activitat física i esportiva de les entitats i els seus practicants.
Data de realització: 02/21/2018 | Data de la darrera actualització: 02/21/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300