Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La penya local del Girona FC ja compta amb seu pròpia a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2018 10:39:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La penya local del Girona FC ja compta amb seu pròpia a Blanes

La “Penya Gironina de Blanes”, presidida per Antonio Meléndez, va inaugurar el seu local ahir al vespre, amb la participació de representants del club gironí i de l’Ajuntament de Blanes

La Penya Gironina de Blanes ja compta des d’aquesta setmana amb seu pròpia, després que la nit d’aquest passat dimecres va tenir lloc la inauguració oficial del local, situat al Bar Fada, al Carrer Ardales, a cavall entre els barris de Quatre Vents i Can Borell. La penya blanenca es va formar i posar en marxa a finals de l’any passat, i aviat va començar a atraure socis i simpatitzants que s’hi van adherir per la creixent afició que hi ha envers el club gironí.


Inauguració del local de la Penya Gironina de Blanes
La inauguració la van encapçalar el president de la penya blanenca, Antonio Meléndez, acompanyat del president del Girona FC, Delfí Geli, i del tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires i Comerç de l’Ajuntament de Blanes, Blai Vinaixa. També van participar el defensa del Girona FC, Marc Muniesa, així com representants de penyes de Blanes d’altres equips, i penyes del Girona FC en d’altres localitats, així com exjugadors del conjunt gironí.

Actualment el Girona FC ja compta amb 17 penyes, que mobilitzen més de dos mil seguidors, repartides arreu del territori gironí i barceloní. Un nombre que l’entitat esportiva sap que està en constant creixement, ja que cada cop hi ha més aficionats que s’estan mobilitzant per crear noves delegacions que comparteixen la seva estimació pels colors blanc-i-vermells.


Ex-Jugadors del Girona FC i autoritats
L’esdeveniment va aixecar una gran expectació en el món del futbol blanenc i d’aficionats gironins en general. Això va provocar que tant l’interior com l’exterior del local estigués farcit de públic. Un al·licient afegit, que va ser un dels principals pols d’atracció de la nit, va ser comptar amb la presència del carismàtic defensa del Girona FC, Marc Muniesa, ex-jugador del FC Barcelona. Abans de poder accedir a l’interior del local va haver d’atendre un núvol d’aficionats de totes les edats que li demanaven l’autògraf o fer-se una selfie.


Al centre de la imatge, Marc Muniesa
La Penya Gironina de Blanes

La inauguració del local de la Penya Gironina de Blanes ha estat el segon acte públic protagonitzat per l’entitat blanenca. El primer va tenir lloc a finals del passat mes d’agost, quan va tenir lloc una trobada de germanor a Blanes entre les penyes del Girona FC i el Málaga CF. Llavors va ser amb motiu del partit que s’havia de jugar aquell cap de setmana els dos equips.


El president de la Penya Gironina de Blanes, Antonio Meléndez
Entre els diversos protagonistes que va tenir l’acte s’hi van comptar Jaume Barreras Gutiérrez i Jordi Gutiérrez, co-presidents de la Penya Malacitana de Blanes, així com Antonio Meléndez, president de la Penya Gironina de Blanes, que llavors era encara de molt recent creació. L’altre focus d’atenció va estar centrat en la participació de diversos representants del Málaga FC desplaçats a Girona amb motiu del partit i altres personalitats especialment convidades per a la ocasió.

Una entitat esportiva vinculada al municipi de Blanes

El Girona FC i el municipi de Blanes mantenen una estreta i viva relació de col·laboració, sobretot d’ençà que l’estiu passat la ciutat on comença la Costa Brava va allotjar un campus d’estiu del 3 al 28 de juliol. Va ser la primera vegada que els gironins organitaven una activitat similar en aquest municipi, amb un resultat valorat de manera molt positiva per totes dues bandes: el Girona Futbol Club i l’Ajuntament de Blanes.


El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Blai Vinaixa
L’estada estiuenca del Girona FC es va allotjar a la Ciutat Esportiva Blanes, comptant amb l’organització conjunta del Campus Soccer Blanes i el suport de l’Àrea d’Esports del consistori blanenc. Al llarg d’aquell mes van assistir destacades figures del món del futbol, suposant un al·licient afegit pels joves esportistes de 5 a 16 anys que hi van participar. De la direcció tècnica del campus se’n van encarregar el segon entrenador del Girona FC, Jordi Guerrero; i l’entrenador assistent del Manchester City, Carles Planchart.
Data de realització: 02/22/2018 | Data de la darrera actualització: 02/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300