Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté actiu el Pla d’Emergències en fase d’alerta a Blanes, amb perspectives que es desactivi dijous al matí


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/28/2018 07:05:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté actiu el Pla d’Emergències en fase d’alerta a Blanes, amb perspectives que es desactivi dijous al matí

Al llarg del dimecres no s’ha produït cap incident destacable i s’han mantingut en marxa diversos mecanismes, com per exemple no fer cap activitat a l’aire lliure a la Ciutat Esportiva

Segons ha informat aquesta tarda el cap de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, Josep Lluís Pouy, poc a poc la situació meteorològica està tornant a la normalitat amb la pujada de la cota de neu acompanyada de la recuperació de les temperatures. Paral·lelament, el govern català ha retirat la restricció de circular als vehicles pesants de més de 7.500 kg, i ha deixat d’estar vigent l’avís per fred.


Un dels moments més intensos de la precipitació arran de mar
Al llarg de tota la jornada d’avui dimecres, els efectius de Protecció Civil i Policia Local de Blanes s’han mantingut amatents a haver d’actuar en qualsevol circumstància que se’ls requerís. Amb tot, no s’ha registrat cap incident destacable, i tan sols s’ha optat per reiterar el mateix operatiu de les darreres hores: el llançament d’algunes quantitats més de sal en vials on l’aigua caiguda amenacés de convertir-se amb gel, amb el plus de perillositat afegida que això significa.


La neu que ha col·lapsat la immensa majoria de Catalunya tan sols ha fet un tímid acte de presència a Blanes en forma de nevades intermitents al llarg del matí, i que no han arribat a agafar arran de mar. En canvi, sí que ho han fet en petites quantitat en algunes zones elevades del municipi, com per exemple al Santuari del Vilar, Sant Joan i urbanitzacions allunyades del nucli urbà, entre d’altres.


D’altra banda, tant la tarda d’avui dimecres com la d’ahir dimarts s’ha mantingut la prohibició de no fer cap activitat a l’aire lliure a les instal·lacions externes de la Ciutat Esportiva Blanes. De moment encara es manté actiu el Pla d’Emergències de Protecció Civil de Blanes en fase d’alerta. Demà dijous, si no hi ha cap novetat, es desactivarà i retornaran a la normalitat els serveis d’urgències i emergències.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/28/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300