Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna la normalitat a Blanes després del temporal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/03/2018 03:03:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Torna la normalitat a Blanes després del temporal

Avui al matí el Mercat de Fruites i Verdures s’ha traslladat de nou al Passeig de Mar, que ja ha recuperat la normalitat, i s’han netejat les sortides de les rieres de la sorra que les tapava

La recuperació de les temperatures que ja es va experimentar ahir divendres, acompanyada d’un sol radiant i un bon temps que convidava a passejar han sumat arguments avui dissabte perquè el Passeig de Mar fos avui al matí un regalim constant de passejants. Després que al llarg de la setmana primer els avisos de nevades i després el temporal marítim han copsat l’atenció de la ciutadania, avui la normalitat es pot considerar plenament recuperada.


Monticles de sorra damunt la platja
Malgrat aquesta circumstància, Protecció Civil i Policia Local han continuat amatents a qualsevol circumstància que requerís la seva actuació. En aquest sentit, l’anunciat acostament d’un nou front que pot portar pluja de cara al dilluns ha fet aconsellable que, en previsió que les pluges finalment puguin afectar al municipi, es netegés la sorra que tapa les rieres de sortida del municipi.


Excavadora netejant sortida riera
Per aquest motiu, avui al migdia ha començat la tasca d’enretirar la sorra de la sortida de les rieres amb una excavadora per deixar els accessos nets i expedits. Aquesta acció s’ha fet en previsió que, en cas que pugui haver una pluja sobtada, l’aigua trobi la lliure sortida cap al mar a través de les rieres, evitant així el risc d’inundacions.


Un altre signe de la normalitat recuperada avui dissabte és que les parades del Mercat de Fruites i Verdures, que durant l’hivern s’instal·len al Passeig de Mar, han pogut tornar-hi després que feia dies que havien hagut de fer-ho al Passeig de Dintre. El sol, l’ambient agradable i els productes frescos que s’hi ofereixen feia la passejada per aquest indret més atractiva que altres dies.


Els únics vestigis del temporal de llevant que ha afectat Blanes els darrers dies són els monticles de sorra que continuen amuntegats arran del passeig, sobre la platja. S’han deixat en previsió que no hagin de tornar a actuar com a barrera natural contra la força de les onades, que arrosseguen sorra i aigua damunt el vial. Una altra conseqüència, habitual cada vegada que hi ha llevantada, és que la sorra ha desaparegut en alguns trams de platja, esperant-se que es recuperi amb les futures garbinades, seguint el cicle natural.
Data de realització: 03/03/2018 | Data de la darrera actualització: 03/03/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300