Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viurà aquest dissabte la segona i darrera jornada de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/09/2018 09:10:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatBlanes viurà aquest dissabte la segona i darrera jornada de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC

El 3 de març ja es va fer la primera jornada organitzada pels comerciants de Blanes Centre, que tanquen les rebaixes d’hivern amb grans rebaixes i descomptes en tot tipus de productes

Els carrers del centre de Blanes tornaran a allotjar aquest dissabte 10 de març la segona i darrera jornada de “La Botiga al Carrer”. Per segona setmana consecutiva, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) celebra amb blanencs i visitants l’acabament de les rebaixes d’hivern traient les seves mercaderies de temporada a peu de carrer amb descomptes i ofertes en tot tipus de productes per complaure un gran ventall de gustos, necessitats i edats.


"La Botiga al Carrer", 1a jornada del 3 de març
Organitzat per l’ABBC i l’Ajuntament de Blanes, la primera jornada “La Botiga al Carrer” que va tenir lloc el passat dissabte 3 de març ja va congregar al centre de la vila una gran concurrència. Una cinquantena de parades, que repetiran l’experiència en la segona jornada del 10 de març ofereixen els millors preus de la temporada.

Els principals carrers on s’instal·len les parades són als carrers Raval sud, Mercaders, Muralla i Ample, així com als vials adjacents on igualment hi ha productes amb prou varietat per triar i remenar, amb descomptes molt avantatjosos. Funciona des de les 9 del matí i fins les 9 de la nit, si bé és a partir de les 4 de la tarda, quan es talla la circulació al Carrer Ample i el centre esdevé en una illa de vianants, quan sol haver una major concurrència de públic.


Val a dir que, durant el període de les rebaixes d’hivern, comprar als comerços de l’ABBC ha tingut un plus de solidaritat. Això és perquè Caixabank, a través de l’Obra Social “La Caixa” entregarà el 2% de la facturació obtinguda durant les rebaixes als comerços de l’ABBC amb els TPV de l’entitat financera a tres entitats socials de Blanes: Càritas, la Fundació Aspronis i el Bon Samarità.Data de realització: 03/09/2018 | Data de la darrera actualització: 03/09/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300