Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les inscripcions per fer la visita guiada al tram del Camí de Ronda de Blanes tripliquen les previsions inicials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/14/2018 12:00:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les inscripcions per fer la visita guiada al tram del Camí de Ronda de Blanes tripliquen les previsions inicials

Per promoure el nou atractiu de la vila , també s’ha posat en marxa un concurs fotogràfic d’Instagram amb el hashtag #camiderondablanes amb el suport de la galeria @cat_imatges

D’ençà que el passat dilluns es feia públic que es podia tornar a visitar un tram del camí de ronda de Blanes, la notícia llargament esperada per vilatans i visitants ha estat molt ben rebuda. A través de les xarxes socials s’ha multiplicat per un 750% més el nombre de visites que s’han fet a la notícia, així com a la galeria de fotografies que recullen les primeres imatges d’un dels racons de la vila més bonics, que plasmen de manera més exemplar la Costa Brava més salvatge.


Tram recuperat del Camí de Ronda - Fotografies: Olga Garsaball
Per això no és d’estranyar que, una de les accions que l’Ajuntament de Blanes ha organitzat per donar a conèixer la posada en marxa del nou tram, hagi superat abastament les previsions inicials. Es tracta de la visita guiada que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març al nou tram del camí de ronda al qual s’accedeix des de Cala Bona, una activitat que s’ha pogut arranjar comptant amb el suport de l’Arxiu Municipal de Blanes.

Places Exhaurides per les dues sessions de Visites Guiades

Inicialment, s’havia previst fer una única sessió per a un grup reduït de 25 persones com a màxim, programada perquè tingués lloc a les 12 del migdia. L’allau de peticions, que van començar a rebre’s tan bon punt es va fer pública la notícia, va provocar que s’exhaurissin ben aviat aquest nombre de places, un fenomen que no es dóna habitualment, ni de bon tros.


Això ha provocat que s’hagi decidit ampliar tant el nombre de places com de visites, havent de penjar metafòricament el cartell de places exhaurides. Finalment, doncs hi haurà dues sessions que s’han programat el proper diumenge a les 11 del matí i a les 12 del migdia, per a una setantena de persones.


L’historiador i tècnic de l’Arxiu Municipal de Blanes, Aitor Roger, acompanyarà els visitants en un passeig literari per conèixer la història de Cala Bona i els seus entorns. També parlarà dels personatges il·lustres que l’envolten, i els escriptors i poetes que es van inspirar en els seus paisatges: des de Joaquim Ruyra i Josep Pla, passant per Joan Maragall, entre d’altres.

Concurs d’Instagram amb el suport de la galeria @cat_imatges

Una altra de les accions que també s’ha promogut des de l’Ajuntament de Blanes, en aquest cas organitzat amb el suport de la galeria d’Instagram @cat_imatges, és un concurs fotogràfic que reculli les millores imatges que la creativitat dels blanencs i visitants puguin concebre. Per participar cal etiquetar les instantànies amb el hashtag #camiderondablanes i el requisit indispensable és que hagin estat preses al tram del camí de ronda de Blanes que s’ha tornat a obrir al públic aquesta setmana.


El concurs està previst que s’allargui fins després de les vacances de Setmana Santa, tot just el divendres 6 d’abril. La galeria especialitzada en incloure les millors fotografies de paisatges naturals de Catalunya @cat_imatges està recollint les mencions que s’estan fent. Hi haurà tres fotografies seleccionades entre les millors creacions, comptant amb la col·laboració, entre d’altres, de la fotògrafa i instagramer blanenca @ogacu. Els autors o autores dels tres treballs premiats rebran cadascun d’ells un lot de productes gastronòmics de Blanes.
Data de realització: 03/14/2018 | Data de la darrera actualització: 03/14/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300