Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 98a Volta Ciclista a Catalunya passarÓ en la seva primera etapa dilluns vinent al migdia per Blanes


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 03/15/2018 11:12:59 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

La 98a Volta Ciclista a Catalunya passarÓ en la seva primera etapa dilluns vinent al migdia per Blanes

La Policia Local de Blanes tallarÓ el trÓnsit de vehicles en el recorregut des de la Carretera de Malgrat, Avinguda Europa i Carretera d’AccÚs Costa Brava fins a Lloret entre les 13 i les 14 h

La Policia Local de Blanes ha implementat diverses mesures de circulaciˇ en previsiˇ que aquest proper dilluns, 19 de marš, passarÓ una etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya per aquest terme municipal. La principal afectaciˇ serÓ el tall de circulaciˇ en el recorregut que farÓ la prova al seu pas per Blanes: des de Malgrat de Mar i en direcciˇ a Lloret de Mar.


Cru´lla de la Carretera de Malgrat amb La Plantera
Per aix˛, es tancarÓ el trÓnsit des de la Carretera de Malgrat, seguint per l’Avinguda d’Europa en sentit nord, i continuant pel tram de la Carretera d’AccÚs a la Costa Brava, Ús a dir, la GI-682, en direcciˇ a Lloret. El tall i desviaciˇ de trÓnsit es farÓ efectiu entre les 13 h i les 14 h, aproximadament.

A partir de les 13 h no es podrÓ circular pels trams dels vials afectats, i nomÚs es permetrÓ travessar-los des de les vies principals del centre urbÓ en direcciˇ als barris perifŔrics i a l’inrevÚs. A partir de les 13’15h, per˛, el tancament serÓ total, de manera que no es permetrÓ cap mena d’encreuament de les vies. La previsiˇ Ús que les restriccions de trÓnsit acabin a les 14 h, aproximadament.

Reforš del servei de la Policia Local i difusiˇ d’informaciˇ

La Policia Local de Blanes ha elaborat un full informatiu per advertir la poblaciˇ sobre les restriccions de trÓnsit que hi haurÓ dilluns amb motiu del pas de la 98a Volta Ciclista a Catalunya. Ho ha fet als comeršos, establiments i empreses de la zona afectada, aixÝ com a travÚs de cartells informatius que s’han instalĚlat a les principals cru´lles per on passarÓ el recorregut de la competiciˇ.


Cru´lla de l'Avinguda d'Europa amb la GI-682
TambÚ s’incrementarÓ el nombre d’agents destinats al servei d’aquell dia, de manera que n’hi haurÓ un total de 16, dos per a cadascuna de les 8 cru´lles que travessaran els corredors durant el seu pas per Blanes. Segons el cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, donat que la sortida s’haurÓ fet des de Calella, es considera que al estar tant a prop encara no haurÓ donat temps perquŔ s’hagi fet una escapada que faria allargar l’estona durant la qual circularan per Blanes, i a mÚs al transcˇrrer a peu pla tambÚ facilitarÓ un bon ritme de pedalada.

Tot i aixÝ, recorda que es tracta d’una hora del dia complicada, ja que Ús quan hi ha les entrades i sortides als centres escolars i de treball. Altres mesures que s’han previst des del cos de seguretat Ús avisar en especial als camions que estan treballant en les obres d’urbanitzaciˇ del Pla Parcial Costa Brava, que discorre paralĚlel a la Carretera d’AccÚs a la Costa Brava. Igualment, s’ha donat avÝs a l’empresa municipal de neteja Nora, perquŔ dilluns faci un repÓs dels vials de circulaciˇ abans del pas de la Volta.

Primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya: Calella-Calella

La 98a Volta Ciclista a Catalunya comenšarÓ a disputar-se precisament a partir de dilluns vinent, del 19 al 25 de marš. La primera etapa que passarÓ per Blanes sortirÓ des de Calella a 2/4 de 2 del migdia, per aix˛ l’organitzaciˇ contempla que passarÓ per Blanes a les 13’38 h, aproximadament. La ruta seguirÓ per Lloret, Tossa, Sant Feliu de GuÝxols, S’Agarˇ, Platja d’Aro, Llagostera, CassÓ, Caldes, Port de Collsacreu, Sant Iscle i Sant CebriÓ de Vallalta, Sant Pol i tornada a Calella, on la previsiˇ d’arribada serÓ entre les 16’53 i les 17’12 h.

Aquesta nova ediciˇ tornarÓ a trepitjar les quatre demarcacions de Catalunya, i visitarÓ desprÚs de 25 anys la Val d’Aran i Vielha. Hi haurÓ un total de 7 etapes, i el darrer dia de competiciˇ a Barcelona, la Volta presenta una de les seves grans novetats, la reVolta, la prova amb dones ciclistes que es disputarÓ a l’interior del circuit de Montju´c per primer cop al llarg de la hist˛ria de la cursa.


Carretera de Malgrat, cru´lla en direcciˇ pont de la Tordera
Els entesos consideren que la Volta tindrÓ la millor participaciˇ possible, amb figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urßn, Warren Barguil o Fabio Aru, entre molts altres. Amb totes aquestes estrelles –hi ha des del guanyador de la Vuelta fins el segon classificat del Tour i el guanyador de la muntanya del Tour-, la Volta serÓ l’epicentre mundial del ciclisme durant la propera setmana. TambÚ comptarÓ amb la difusiˇ televisiva mÚs gran de la seva hist˛ria, ja que es podrÓ veure a fins a 190 pa´sos dels cinc continents.
Data de realitzaciˇ: 03/15/2018 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 03/15/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300