Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes tanca diumenge l’actual trimestre amb l’espectacle de dansa, titelles i actors “Volem Peus”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/16/2018 08:09:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles Blanes tanca diumenge l’actual trimestre amb l’espectacle de dansa, titelles i actors “Volem Peus”

Diumenge a 2/4 de 6 de la tarda el Teatre de Blanes acull el darrer espectacle de l’actual temporada, ofert a càrrec de l’Esbart Joaquim Ruyra

L’Associació Rialles de Blanes tancarà diumenge vinent, 18 de març, l’actual trimestre de la temporada en curs amb una representació molt especial, ja que està protagonitzada per una entitat del municipi. Es tracta de Volem Peus !, un espectacle de dansa, titelles i actors que ofereixen els actors i ballarins de l’Esbart Joaquim Ruyra.


Espectacle "Volem Peus!"
Creat pels periodistes i ballarins Quim Rutllant i Ester Plana, amb el suport de l’esbart, l’actuació s’inscriu en el més pur estil de funcions adreçades a la canalla. La història la protagonitzen un parell de titelles entremaliades que es colen al local d’assaig de l’Esbart Joaquim Ruyra. Estan ben amagats perquè no se’ls vegi quan, de sobte, arriben tot un plegat de nens i nenes.

Amb l’ajuda dels petits dansaires, els titelles descobriran els peus i els reivindicaran perquè també puguin ballar igual que la canalla. A partir d’aquí segueix una divertida història on es planteja la opció que per ballar no sempre són necessaris els peus, i on el públic serà, com és habitual a tots els espectacles de Rialles, el principal protagonista.


L’espectacle començarà diumenge vinent a 2/4 de 6 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 6 €. Ja hi ha força localitats venudes, però encara n’hi ha per ocupar, que es poden adquirir presencialment a la taquilla del Teatre de Blanes a partir de 2/4 de 5 de la tarda del proper diumenge, amb descomptes del 10% per a famílies nombroses. També es poden comprar entrades anticipades a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/volem-peus-/813/3/849/
Data de realització: 03/16/2018 | Data de la darrera actualització: 03/16/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300