Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segon dia de recerca del caiaquista desaparegut dissabte passat sense cap resultat destacat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/19/2018 06:33:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segon dia de recerca del caiaquista desaparegut dissabte passat sense cap resultat destacat

Aquest dilluns s’han reprès les tasques per terra, mar i aire per intentar localitzar el caiaquista que va desaparèixer el passat dissabte mentre feia la travessia marítima Mataró-Blanes

Aquest dilluns s’han tornat a mobilitzar els mitjans humans i tècnics de diversos cossos d’emergència per continuar amb les tasques de recerca de l’home de 58 anys que va desaparèixer dissabte passat, mentre feia un trajecte en caiac entre Mataró i Blanes. Pels volts de les 7 de la tarda, la recerca continuava sense tenir cap resultat destacable. Igual que ja van fer ahir en el primer dia de l’operatiu, efectius de Protecció Civil i Policia Local de Blanes han donat suport a les tasques que encapçalen Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, Bombers i Guàrdia Civil.


Sortida Protecció Civil amb l'embarcació de SCB
Aquesta tarda el cap de Protecció Civil, Josep Lluís Pouy, ha sortit per segon dia consecutiu a bordo de l’embarcació de l’empresa SCB, Serveis Costaners d’Abalisament, que està col·laborant en l’operatiu. Tant ahir com avui la recerca s’ha centrat en la zona pròxima a Blanes. El vaixell està dotat amb càmera infrarojos i un potent focus de llum, cosa la qual permet poder seguir treballant inclús quan s’ha fet fosc.


L’operatiu de recerca es va encetar aquest passat diumenge, després que el germà del desaparegut va alertar que el caiaquista, que havia de ser a Blanes dissabte a les 4 de la tarda, no havia arribat al seu destí. Una embarcació que era a cinc milles mar endins, a l’alçada de Malgrat de Mar, va localitzar el caiac de l’home desaparegut surant sense el seu ocupant.


A l’interior del caiac, que va ser remolcat fins al Club de Vela Blanes i posteriorment a dependències policials per a la investigació de la desaparició en curs, hi van trobar el telèfon mòbil i la documentació del caiaquista, però cap altre rastre d’ell. Tant ahir diumenge com avui dilluns la recerca s’ha centrat davant la costa entre la Selva i el Maresme per mar, terra i aire.
Data de realització: 03/19/2018 | Data de la darrera actualització: 03/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300