Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 98a Volta Ciclista a Catalunya ja ha passat per Blanes avui al migdia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/19/2018 02:41:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 98a Volta Ciclista a Catalunya ja ha passat per Blanes avui al migdia

Policia Local i Protecció Civil han coordinat el tall de trànsit en el recorregut per Blanes, un tancament que s’ha iniciat a les 13 h i ha finalitzat poc abans de les 14 h

Avui al migdia Blanes ha estat protagonista de la 98a Volta Ciclista a Catalunya al ser una de les primeres poblacions per on ha passat la primera etapa de la competició. Els participants han passat per Blanes a quarts de dues de la tarda, embolcallats de l’habitual parament de vehicles i suports logístics esportius i policials que la solen envoltar.


Efectius de la Policia Local i Protecció Civil han coordinat el tall de trànsit que ha calgut fer als vials de circulació per on passava el recorregut de la popular competició, procedent de Malgrat de Mar i en direcció a Lloret de Mar. La principal afectació ha estat el tall de circulació que s’ha hagut de fer des de la Carretera de Malgrat, seguint per l’Avinguda d’Europa en sentit nord, i continuant pel tram de la Carretera d’Accés Costa Brava, la GI-682, en direcció a Lloret.


El tall ha començat a fer-se efectiu a partir de la una de la tarda, i a partir d’un quart de dues el tancament ha estat hermètic i total. Abans que arribessin els corredors que participen en la prova, com sol ser habitual en aquest tipus de competicions de gran volada, han passat una gran quantitat d’agents dels Mossos d’Esquadra motoritzats i en furgonetes, així com la caravana tècnica dels diferents equips.


Per poder garantir la seguretat de manera més efectiva, la Policia Local de Blanes ha incrementat el nombre d’agents en servei avui dilluns, amb un total de 16, dos per a cadascuna de les 8 cruïlles que han travessat els corredors al seu pas per Blanes. Finalment, el pas de la 98a Volta Ciclista a Catalunya per Blanes ha estat un motiu d’atracció per força aficionats a aquest esport, així com per qui tenia curiositat per veure de prop aquest tipus d’esdeveniment de primer ordre.

Sortosament, llevat de caigudes que han protagonitzat alguns dels corredors en alguns punts del seu pas per Blanes -cap d’elles de gravetat-, la prova ciclista no ha suposat cap altra alteració destacable. La 98a Volta Ciclista a Catalunya haurà cobert avui la seva primera etapa, amb sortida i arribada a Calella. En total, la prova inclourà set etapes, i el darrer dia de competició serà a Barcelona.
Data de realització: 03/19/2018 | Data de la darrera actualització: 03/19/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300