Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes allotjarà el primer Campionat de Catalunya Special de Vela inclusiva a l’abril


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/20/2018 03:59:18 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Club de Vela Blanes allotjarà el primer Campionat de Catalunya Special de Vela inclusiva a l’abril

La competició adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual està organitzada per la Federació Catalana amb el suport de la Federació ACELL i el Consell Català de l’Esport

Tot just unes dies més tard que el Club de Vela Blanes feia el tret de sortida de la celebració del seu 75è aniversari amb la presentació de les activitats que s’han preparat, l’entitat blanenca torna a ser notícia. Aquesta vegada arran d’haver-se donat a conèixer un dels propers esdeveniments que tindran lloc en aquestes instal·lacions blanenques.

Es tracta del primer Campionat de Catalunya Special de Vela inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual que es farà el cap de setmana del 14 i 15 d’abril. El campionat està organitzat per la Federació Catalana de Vela (FCV) amb el suport de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual-ACELL i del Consell Català de l’Esport, comptant amb la col·laboració del Club de Vela Blanes.


L'equip del Club Esportiu El Vilar, representants
de les federacions i del Club de Vela Blanes, i el secretari general de l'Esport
Fotografia: Generalitat de Catalunya
La competició s’ha presentat aquest passat dilluns, en una trobada encapçalada per Xavier Torres, president de la FCV; Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL; i Joan Balaguer, directiu del Club de Vela Blanes. Tots tres han donat a conèixer els detalls del campionat al secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, en el decurs d’una trobada celebrada al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport de Barcelona.

Campionat de Catalunya Special de Vela inclusiva el 14 i 15 d’abril

El primer Campionat de Catalunya Special de Vela inclusiva que tindrà lloc al Club de Vela Blanes el 14 i 15 d’abril, quan també s’estaran disputant competicions d’altres classes de la Federació Catalana de Vela, un fet molt ben valorat per la Federació ACELL que fa realitat la frase “Nosaltres naveguem amb ell i ells naveguen amb nosaltres”.

Segons han avançat els organitzadors, l’esdeveniment és un punt de partida per establir els fonaments que converteixin la navegació esportiva en vela en un esport adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i que, a més, esdevingui una via de desenvolupament personal i d’integració social per a aquest col·lectiu. Una pràctica esportiva que aporta beneficis físics, psíquics i socials.

Gràcies a la col·laboració de la Federació ACELL, amb aquesta iniciativa la Federació Catalana de Vela serà la primera de les més de 70 existents a Catalunya que convocarà un campionat oficial de vela inclusiva per a persones amb discapacitat intel·lectual. La presentació del campionat va comptar amb la presència d’un grup d’esportistes del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, així com del Club de Vela Blanes.




Data de realització: 03/20/2018 | Data de la darrera actualització: 03/20/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300