Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Obra Social ‘la Caixa’ lliura 10.200 € a tres entitats socials de Blanes gràcies a l’acció de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/21/2018 11:36:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Obra Social ‘la Caixa’ lliura 10.200 € a tres entitats socials de Blanes gràcies a l’acció de l’ABBC

La quantitat econòmica que s’ha entregat avui prové del 2% de la facturació obtinguda dels TPV de Caixabank durant les rebaixes per l’Associació de Comerciants de Blanes Centre

La Sala de Juntes de l’Ajuntament de Blanes ha acollit avui al matí un acte 100% solidari, gràcies a la col·laboració de Caixabank i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), comptant amb el suport del consistori blanenc. L’Obra Social ‘la Caixa’ ha lliurat un total de 10.200 € a tres entitats socials del municipi, és a dir: 3.400 € per a cadascuna d’elles. Es tracta de Càritas Interparroquial de Blanes, El Bon Samarità i la Fundació Aspronis.


Aquesta quantitat econòmica prové del 2% de la facturació obtinguda dels TPV (terminals de punts de venda) Caixabank dels comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre durant l’època de rebaixes. L’entitat comercial va engegar a principis d’any una campanya amb el lema Rebaixes Solidàries 2018, que s’ha allargat des del 7 de gener fins al 8 de març, coincidint amb aquest període de descomptes i ofertes a les botigues.

Rebaixes Solidàries d’Hivern

La facturació que s’ha fet durant les rebaixes d’hivern ha superat el mig milió d’euros, i per aquest motiu s’ha pogut fer entrega dels 10.200 € sumant les aportacions fetes a les tres entitats. Amb aquesta iniciativa, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Obra Social la Caixa continuen amb la seva línia d’implicació en l’ajuda a les persones que més ho necessiten.


L’acte encapçalat per l’alcalde de Blanes i regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Mario Ros, ha comptat amb la participació de diversos representants de les entitats implicades. Així, en nom de l’entitat financera han participat Gemma Batlle, directora de Banca Institucions, Centre Institucions Catalunya; Francesc Ros, director d’Àrea de Negoci de la Selva Marítima; i Marc Reixach, director de l’Oficina Store de Blanes.

També ha assistit el president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual. Per part de les tres entitats socials de Blanes han participat Jaume Sagrera i Salvador Gutiérrez, de Càritas Interparroquial Blanes; Jonatan Martín i Micaela Trincado, d’El Bon Samarità; i Ma Dolors Oms, presidenta de la Fundació Aspronis.

Una furgoneta, assistència a una casa d’acollida i un centre de dia

Els portaveus de les tres entitats socials han explicat a què destinaran els diners que han rebut a través d’aquesta campanya solidària. Càritas comprarà una furgoneta de segona mà que necessiten per dur a terme una de les feines més destacades que fan habitualment. Es tracta d’anar a recollir i portar a la base de Blanes el material que reparteixen al Banc d’Aliments.


L’entitat d’El Bon Samarità revertirà la quantitat econòmica per atendre a les persones que atenen habitualment a la seva Casa d’Acollida per a casos d’especial vulnerabilitat, amb una mitjana de 6.000 pernoctacions a l’any. Per últim, la Fundació Aspronis ha avançat que comprarà mobiliari per dotar el nou centre de dia que posaran en marxa aviat per a la gent gran que atenen a l’entitat.
Data de realització: 03/21/2018 | Data de la darrera actualització: 03/21/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300