Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cervesa Marina de Blanes, multi-guardonada al Barcelona Beer Challenge 2018


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/22/2018 10:22:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cervesa Marina de Blanes, multi-guardonada al Barcelona Beer Challenge 2018

L’empresa blanenca ha rebut la medalla de plata per la cervesa ‘Costa Brava’, i la medalla de bronze per la cervesa ‘Kremat’, i és la tercera edició consecutiva del concurs en què se la guardona

L’empresa blanenca Cervesa Marina continua acaparant reconeixements i guardons. Aquesta vegada ha estat al concurs Barcelona Beer Challenge 2018 celebrat el passat cap de setmana. En aquesta ocasió, ha rebut la medalla de plata per la cervesa Costa Brava, i la medalla de bronze per la cervesa Kremat.


Kevin i Pep Andreu McCarry, de Cervesa Marina
La cervesa Costa Brava és ‘Gluten Free’ categoria English Golden Ale, mentre que la cervesa Kremat és amb pebre vermell de Kampot i sucre mosvocat de l’Illa Mauricio, categoria American Stout. Enguany és la tercera edició consecutiva en què l’empresa blanenca Cervesa Marina ha obtingut reconeixements en aquest concurs celebrat en el marc del Barcelona Beer Festival.

BCN Beer Challenge, una competició d’alt nivell amb 40.000 visitants

El concurs Barcelona Beer Challenge és una competició cervesera d’alt nivell que avalua cerveses de tot el món i reconeix les cerveses que compleixen amb els més elevats estàndards de qualitat. En aquesta darrera edició se’n van presentar 1.000 cerveses procedents de 250 cerveseres de 30 països diferents. De fet, un 40% de les cerveses presentades procedien de l’àmbit internacional


Les cerveses guanyadores del Barcelona Beer Challenge van ser seleccionades per 50 jurats acreditats internacionalment. L’elevada concurrència de participació que hi ha hagut, que genera una qualificada i sana competitivitat, atorga encara més legitimitat als guardons, reconeguts internacionalment.

La competició s’inscriu en el marc del Barcelona Beer Festival, que enguany ha celebrat la 7a edició, i que ha esdevingut en referent al sud d’Europa. Aquest 2018 ha comptat amb una assistència de 40.000 visitants, i està plenament consolidat en els festivals internacionals d’aquest àmbit.
Data de realització: 03/22/2018 | Data de la darrera actualització: 03/22/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300