Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Tallers Infantils de la Campanya de Promoció de Setmana Santa a Blanes atrauen centenars d’assistents


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/30/2018 04:37:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Tallers Infantils de la Campanya de Promoció de Setmana Santa a Blanes atrauen centenars d’assistents

Els nens i nenes s’han pogut confeccionar la seva pròpia mona, decorar ous de Pasqua, i confeccionar-se vestits de manaies i màscares de conills en una experiència que es repetirà dissabte

Centenars de nens i nenes s’han abocat a participar en els Tallers Infantils de Pasqua que s’han instal·lat avui al matí al Passeig de Mar, una experiència que es repetirà de nou demà dissabte. Es tracta d’una de les activitats expressament organitzada per a la ocasió amb motiu de la Campanya de Promoció de Setmana Santa que des de fa sis anys s’impulsa des de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes.


Les cues al voltant dels tres tallers han estat constants al llarg de tot el matí, en una activitat gratuïta que es fa tant divendres com dissabte a la mateixa hora: de 10’30 a 13’30 h. En la línia de la campanya de promoció, que no és altre que donar a conèixer i valoritzar els productes artesans que elaboren les fleques per Setmana Santa -tortells, bunyols de quaresma i mones principalment-, la canalla ha estat divertint-se a l’hora que confeccionava elements típics d’aquest cicle festiu.


Els tallers estaven allotjats en tres carpes on s’hi desenvolupaven tres respectives activitats a triar, o bé fer-les totes si hi havia moltes ganes. Un taller ajudava la canalla a confeccionar-se una mona a gust del consumidor amb els ingredients bàsics que se’ls proporcionava: xocolata, virostes de xocolata, configura i pa de pessic. També es podien decorar els típics ous de Pàsqua, o bé confeccionar-se màscares de conillets i vestits de manaies.


L’altra activitat organitzada per l’Ajuntament de Blanes amb motiu d’aquesta acció promocional de Setmana Santa serà l’espectacle infantil que tindrà lloc demà dissabte a la Plaça d’Espanya, al punt de les sis de la tarda. I és que l’objectiu d’aquesta campanya i d’una gran quantitat d’altres esdeveniments que es fan al llarg de tot l’any en aquest municipi, és promoure la Destinació de Turisme Familiar de Blanes.

8.000 fulletons repartits per promocionar la campanya

L’eix central per donar a conèixer la campanya és un fulletó del qual se n’han editat 8.000 exemplars. El díptic s’ha confeccionat en tres idiomes –català, castellà i anglès-, s’identifiquen a la portada amb els característics ous de Pasqua, i inclouen el llistat de totes les activitats que es fan a Blanes amb motiu de la Setmana Santa, que en aquest municipi s’allarga un dia més, al ser també festiu el dia de l’Aplec del Vilar, el dimarts 3 d’abril.


Seguint l’objectiu de la campanya, també s’hi recull el llistat dels 28 establiments de fleques i/o pastisseries que pertanyen a 15 empreses d’aquest ram que hi ha actualment arreu de la vila. A banda d’entregar-los als centres escolars, els díptics s’han distribuït a les Oficines de Turisme, empreses d’allotjament turístic, equipaments i dependències municipals, així com en diversos emplaçaments d’interès.
Data de realització: 03/30/2018 | Data de la darrera actualització: 03/30/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300