Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes participa en l’acció “Catalunya, Hola Família!” el cap de setmana del 20 al 22 d’abril amb diversos actes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 04/10/2018 10:40:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes participa en l’acció “Catalunya, Hola Família!” el cap de setmana del 20 al 22 d’abril amb diversos actes

La tarda del dissabte dia 21 hi haurà una Volada i Taller d’Estels a la Platja de S’Abanell, i al llarg del cap de setmana hi haurà dues visites guiades per a famílies al Jardí Botànic Marimurtra

Aquesta setmana s’ha presentat l’acció “Catalunya, Hola Família!”, dos caps de setmana d’oci i llegendes per promoure les poblacions certificades amb la DTF, Destinació de Turisme Familiar. La campanya s’ha estructurat de manera que el primer dels dos caps de setmana, del 20 al 22 d’abril, tindrà lloc en les poblacions costaneres, mentre que el segon, del 18 al 20 de maig, es farà en municipis de l’interior.

La presentació va tenir lloc ahir al migdia a Girona, i la van encapçalar el director general de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, acompanyat del director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos. També van participar representants dels municipis gironins on tindrà lloc la campanya, entre ells Roger Perales, de l’Oficina de Turisme de Blanes.


Presentació de la campanya "Catalunya, Hola Família!"
Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el certificat de Destinació de Turisme Familiar. La va aconseguir el juny de l’any 2007, i actualment a la demarcació gironina hi ha nou municipis i més de seixanta empreses del territori certificades amb la Destinació de Turisme Familiar.

Cap de setmana de “Llegendes en Família”

A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família”, l’ACT vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori, així com incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars. Per aquesta primera acció, el tema escollit ha estat “Llegendes en Família”, amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori.


D'esquerra a dreta: Xavier Espasa (ACT), Roger Perales
(Oficina Turisme Blanes) i Ramon Ramos (Patronat Turisme Costa Brava Girona)
S’ha creat una app amb aquest mateix lema de “Llegendes en Família”, que permetrà buscar i “caçar” durant el cap de setmana de l’acció promocional els éssers màgics creats expressament per a la ocasió, que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars que hi participen. En el cas de Blanes, el personatge mitològic assignat és “El Guerrer Invencible de Blanes”. Els personatges s’han repartit seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, i el seu lligam al territori.

Taller i Volada d’Estels el dissabte 21 i Visites Guiades al Jardí Marimurtra

En l’acció promocional “Catalunya, Hola Família”, Blanes prendrà part activa el cap de setmana del 20 al 22 d’abril amb diverses activitats que es concentraran especialment dissabte i diumenge. S’han organitzat principalment des de l’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport del Jardí Botànic Marimurtra, entre d’altres empreses i institucions col·laboradores.

Una de les activitats més destacades serà la Volada i Taller d’Estels gratuïts que tindrà lloc la tarda del dissabte 21 d’abril, a partir de les 4 i fins les 8 del vespre, a la Platja de S’Abanell. Es tracta que hi participi tota la família, amb la possibilitat de construir-se el propi estel, fer-lo volar després, o bé gaudir dels que s’encarregarà de portar “Barcelona Estels Club”.


Imatge d'Arxiu: visita al Jardí Botànic Marimurtra
Per la seva banda, els matins del dissabte 21 i del diumenge 22, hi haurà sengles Visites Guiades Familiars al Jardí Botànic Marimurtra, presentades sota el títol “El rebost del Marimurtra”. Les visites són gratuïtes, es faran totes dues al punt de 2/4 de 12 del matí, i cal fer reserva prèvia directament al Jardí Botànic Marimurtra, ja que les places són limitades, a través del telèfon 972 330 826.

Per últim, una altra activitat que en aquest cas tindrà lloc al llarg de tot el cap de setmana del 20 al 22 d’abril serà el joc de pistes “Grapat de Blanes”, que s’ha de recollir a l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya de 10 a 13 h i de 15 a 18 h. Hi haurà un regal especial per a les 100 primeres famílies participants que acabin el joc i vinguin amb els seus pares i vinguin a recollir-lo a la mateixa oficina.



Data de realització: 04/10/2018 | Data de la darrera actualització: 04/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300